Apulanta läppää > Julkaisut

Pahempi toistaan - yhteiskunnallista sanomaa?

(1/6) > >>

Piipi:
Tässä vaan olen kauhean paljon miettinyt Pahempi toistaan sinkun ilmestymisen jälkeen, että onko biisissä mahdollisesti pieni yhteiskunnallinen kannanotto...?

Siksi kysynkin teiltä kaikkitietävät fanittajat, että onko teillä tietoa tai onko Toni mahdollisesti sanonut että biisi kertoisi George W. Bushin ja Osama bin Ladenin tekosista?

Tämä asia on minua hirvittävän paljon vaivannut, ja toivonkin saavani siihen jotain selvyyttä...

Tänks. :)

punainen:
Tollasiin kysymyksiin ei ole vastausta.Jokainen tulkitkoon itse kappaleen.Ei taiteessa ole vääriä vastauksia. Ja musta on hyvä et tekstin tekijä itse (eli täs tapaukses Toni) ei kerro mistä mikin teksti oikeen kertoo.jokanen saakoon itse tulkita.

Mutta juups mulle tulee kyllä Piipin kaa aika samanalaisia ajatuksia tosta biisistä ja mitä enemmän sitä on kuunnellu sitä enemmän myös huomaa kuinka moniin tilanteisiin tekstiä voi soveltaa.Joillekin tullu mieleen tesktistä parisuhde, mulle taas ei yhtään!Mutta sehän on vaan hyvän lyriikan merkki että se on monitulkintainen.  :)

KatjaRock:
Punainen, ootpa viksu. Just nuin!

Niinku mulle ei oo tullu mieleenkään ajatella mitään osamaa/bushia tuolla biisillä, koska omassa elämässä on tilanne just semmonen että pahempi toistaan kumpikin on. Ihmissuhdebiisi minusta siis.

Minustaki hyvä teksti on semmonen, jonka voi jokanen tulkita omalla tavallaan. :)

Unenkansalainen:
Tuskin on mitään tuollaista sanomaa, yleensä Toni on kirjoittanu paljon henkilökohtaisia sanoituksia. Eikä puutu sanoituksissa muiden asioihin.

Jokainen kuitenkin tulkitkoon miten haluaa, mutta heräs epäilys että topicin aloittaja halusi vain päästä näkyville kysymällä kysymyksen joka käsittelee yhteiskuntaa ja sen tilannetta. Jota kautta sitten saadaa rispektiä.

Lerppa:
Osama ja Bush tai ihmissuhde tai kuten mulle tulee mieleen, ni kahden eri maailman kohtaaminen ja kumpikin toistaan pahempi.
Toistan muiden perässä saman, että hyvän biisin voi tulkita monella tavalla. ;)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta