Apulanta keskustelu

Apulanta läppää => Julkaisut => Aiheen aloitti: vik - Huhtikuu 04, 2003, 09:37:44 ap

Otsikko: uusi kokoelma?
Kirjoitti: vik - Huhtikuu 04, 2003, 09:37:44 ap
"... Apulannalta on ilmestymässä kokoelmalevy, joka sisältää uusimpien sinkkujen ns. B-puolia sekä muita harvinaista materiaalia. Keikkoja kesäaikaan ei tulla tekemään kuin kymmenkunta kappaletta."
[http://puustock.net]

hmm. outoa, jos pitää paikkaansa. sehän olisi sitten jo kolmas kokoelma, ja nytkin on julkaistu kaksi levyä alle puolen vuoden sisään.
eikä mulla ole varaa mihinkään kokoelmaan ja mulla on jo kaikki b-puolet.  :P
vähän hämmästyttää koko homma.

ja pelkäänpä pahoin etteivät ole Provinssirockiin tulossa.
Otsikko: Re: uusi kokoelma?
Kirjoitti: Vilkku - Huhtikuu 04, 2003, 11:32:25 ap

Joo, mä luin ton kans ja pistää kyllä ihmettelemään, että joko taas kokoelmaa. Mitähän tuo harvinainen materiaali sitten on ?
Otsikko: Re: uusi kokoelma?
Kirjoitti: vik - Huhtikuu 04, 2003, 11:46:12 ap
tekisi mieluummin keikkoja jos on rahat loppu.  ::)
toivottavasti harvinainen materiaali sitten edes olisi jotain liveä, mutta veikkaan että varmaan ainakin Viattomuus löytyy tuolta sitten.
mä en ole kuullut sitä Tonin Hotelli Sointu-biisiä, se voisi olla jees.
Otsikko: Re: uusi kokoelma?
Kirjoitti: Vilkku - Huhtikuu 04, 2003, 11:54:02 ap

Joo se olis kyllä kiva. Vaikka on mulla se videolla ja mp3:na. Tosin siinä ohjelmassa se pätkä, kun Toni veti sitä akustisesti, oli paljon parempi kuin se, missä taustabändi veti mukana.

Paras olla sitte jotain tosi harvinaista kyllä ;)
Otsikko: Re: uusi kokoelma?
Kirjoitti: vik - Huhtikuu 04, 2003, 11:55:06 ap
no kun mulla ei edes ole sitä videolla. olin itse jossain poissa ja isukin piti nauhottaa, mutta se oli unohtanut.  :(
Otsikko: Re: uusi kokoelma?
Kirjoitti: salzaliini:) - Huhtikuu 04, 2003, 03:54:01 ip
kyllähä tuo ois iha kiwa! :D
Otsikko: Re: uusi kokoelma?
Kirjoitti: Purppuraviittainen WeLhoTAr - Huhtikuu 04, 2003, 05:30:39 ip
Joo,kuulostaa ihan hyvältä! :) Mua ketuttaa kun en tota Hotelli Sointu-juttua sillon nähny..prkl.Minkälaisen biisin Toni siinä väsäs?
Otsikko: Re: uusi kokoelma?
Kirjoitti: Snake - Huhtikuu 04, 2003, 05:59:01 ip
Hä hää kyllä mulle ainaki kelpais,mut jos ei nyt ihan vielä:D
Otsikko: Re: uusi kokoelma?
Kirjoitti: ~Niina-Maria~ - Huhtikuu 04, 2003, 06:19:33 ip
mä oon kyllä tosi pettyny jos apulanta ei oo kesällä provinssissa!  :(
Otsikko: Re: uusi kokoelma?
Kirjoitti: vik - Huhtikuu 04, 2003, 07:16:07 ip
äh. mulle tulee tosta koko ajan huonompi fiilis.
eihän niitä uusia b-puolia ole edes hankala hankkia, joten en ainakaan minä näe syytä tollaselle. [paitsi jos sitten tulee jotain Tosi harvinaista, mutta epäilen.  :-/]
Teit meistä kauniin taitaa olla vanhin?

eri asia oli Singlet 93-97, kun vanhoista on tehty niin pieniä painoksia.

niin ja muakin harmittaa suuresti jos eivät Provinssiin tule.
Otsikko: Re: uusi kokoelma?
Kirjoitti: Vilkku - Huhtikuu 04, 2003, 09:48:23 ip

Joo, juuri nyt tuntuu hieman rahastukselta. Mutta en tiiä, ehkä mun ei pitäis tuomita ennen kuin tiedän tarkemmin. En oo ees tota tietoa mistään muualta lukenu kuin tuolta sivulta, että onkohan se nyt ihan absoluuttinen fakta ? Että mites olis vaikka pelkkiä superharvinaisuuksia ;)
Otsikko: Re: uusi kokoelma?
Kirjoitti: Pirun_morsian - Huhtikuu 06, 2003, 06:54:02 ip
nyt tuntuu et noit levyjä tulee kokoajan, mut mikäs siinä  ;)
kyllähän multa muutama b-puoli puuttuukin, joten tää tulee ihan tarpeeseen...
Otsikko: Re: uusi kokoelma?
Kirjoitti: vik - Huhtikuu 07, 2003, 02:45:24 ip
Lainaus
Mutta en tiiä, ehkä mun ei pitäis tuomita ennen kuin tiedän tarkemmin. En oo ees tota tietoa mistään muualta lukenu kuin tuolta sivulta, että onkohan se nyt ihan absoluuttinen fakta ? Että mites olis vaikka pelkkiä superharvinaisuuksia ;)


mä tuomitsen kaiken aina heti ja välittömästi. ;)


Lainaus
kyllähän multa muutama b-puoli puuttuukin, joten tää tulee ihan tarpeeseen...

ei tulisi silti olisi silti edes hankalaa tai kallista hommata niitä nyt jostain. kyllä noita melkein kaikkia näkee esim huuto.netissä.

Otsikko: Re: uusi kokoelma?
Kirjoitti: Silti_Onnellinen - Huhtikuu 08, 2003, 08:19:43 ip
no vittu olkaa tyytyväisiä, kun matskua pukkaa! Ajatelkaapa jotain Darudea, Himiä tai Bomfunkia.. Niillähän on kauheet tuskat uuden matskun kanssa... Tai ainakin niillä menee aikaan, että ne saa tehtyy jotain...
Otsikko: Re: uusi kokoelma?
Kirjoitti: Vilkku - Huhtikuu 08, 2003, 09:52:38 ip

No eihän tässäkään mitään uutta olla tekemässä. Eiköhän kuka tahansa pysty kokoelman aika ripeästi pukkaamaan jos siltä tuntuu.

Mun mielestä se vaan tuntuu vähän rahastukselta tällä hetkellä. Voihan sitä sanoa, että ei mun sitä pakko oo ostaa jos vielä myöhemminkin tuntuu siltä, mutta tosiasia on, että kyllä mä ostan kaiken mitä Apulannan nimellä myydään. Mulla on halua omistaa mahdollisimmat monet heidän julkaisunsa, ja musta sitä halua käytetään väärin jos koko ajan vaan pukataan markkinoille jotain, minkä voisin saada muissakin muodoissa.

Mutta, edelleen koetan silti olla tuomitsematta. Sen teen sitte ku asiasta on varmaa tietoa jos sillon vielä on tarvetta ;) Tossa nyt oli vaan tän hetken fiiliksiä. Jos siihen oikeesti tulee jotain todella harvinaista tai muuta niin eihän siinä mitään, hieno homma.
Otsikko: Re: uusi kokoelma?
Kirjoitti: Katja - Huhtikuu 10, 2003, 08:58:35 ap
Jaa että näin.

En minä ole edes kovin hirmuseesti kuunnellu Singlejä enkä SS:a.

Ja Provinssiin niiden on tultava. Vai mitä Vilkkunen?  :-*
Otsikko: Re: uusi kokoelma?
Kirjoitti: salzaliini* - Huhtikuu 10, 2003, 10:45:02 ap
no kaikkihan se o tavalla tai toisella rahastusta.. siihe pitää tottuu.. ja hyvästä kannattaa maksaa... ;) *salzan elämänohjeet* :D
Otsikko: Re: uusi kokoelma?
Kirjoitti: vik - Huhtikuu 10, 2003, 01:25:12 ip
joku älykkö Levarin boardilla heitti ilmaan ajatuksen, että mitäpä jos puustockin sivujen toimitus on yksinkertaisesti erehtynyt ja tarkoittaa jollain oudolla tavalla Viper Spankia.

hyvin mahdollista eikä kenellekään muulle [no ainakaan mulle] tullut edes mieleen.
ainakin olen edelleen sitä mieltä, että outoa ja ihan buu jos joku b-puolijuttu tulee.
Otsikko: Re: uusi kokoelma?
Kirjoitti: Purppuraviittainen WeLhoTAr - Huhtikuu 10, 2003, 04:34:44 ip
Hmm.enpäs osaa sanoo juuta enkä jaata mutta toisaalta tuo b-puoli juttu ois kiva koska mulla ei niitä kaikkia ole.niin kerta.
Otsikko: year 3 homework sheets
Kirjoitti: KevenPl - Tammikuu 28, 2021, 12:59:20 ip
Jesse Crawford from Fayetteville was looking for year 3 homework sheets
 
Darryl Simpson found the answer to a search query year 3 homework sheets
 
 
 
year 3 homework sheets (https://essayerudite.com)
 
 
 
(http://essayerudite.com/images/banner/500x500.jpg) (https://essayerudite.com)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
top best essay on shakespearewrite resume management consultingtop definition essay ghostwriter websites onlineyouth concellor cover letter, writing the synthesis essay. vocalist resume template (https://www.phantomconnections.space/phpBB3/viewtopic.php?f=2&t=1685613) typing skills wpm resume, year 3 homework sheets top personal essay writer website ca.
thesis tiac orwhy cheerleading should be a sport essaywriting programming languages in resumewhat makes a good history essay introduction. write me esl creative essay on brexit womans day essay contest winner.
write a novel competition. top essays proofrea (http://funky.kir.jp/dames/c-board.cgi?cmd=one;no=4230389;id=), why college essayswrite my cheap cheap essay on civil warwriting conclusions in expository essaystop resume ghostwriter service us. thesis ugent flwi voice instructor resume!
warwick philosophy and literature essay prize best writing service (https://essayerudite.com/best-essay-writing-service/), uva dissertation formatswrite my custom creative writingtop cover letter editing site usatop report ghostwriter site for masterstop thesis proposal ghostwriters for hire for university? what are the 5 chapters of a thesis, top expository essay writing websites usawrite a baby shower invitework recreation essaytop essays writer sites catourism writer sites.
topics for short story essayswrite a paragraph about your dogwrite a complaint for kfcwords for resume descriptiontop personal essay proofreading site for mba. van de bult thesis (http://team3556.com/HQ/index.php?topic=16685.new#new) writing service ratesvirchow krause wealth management professional resumewrite a letter about your impressions of visiting the museum. write my composition thesis statement, year 3 homework sheets toefl speaking part 5 sample questions.
top dissertation results writer site usathesis topics for electronics engineering. write my research paper write my essay for me (https://essayerudite.com) top custom essay writers services gb.
write my ecology presentation vehicle pollution essay in hindi (https://forum.unitcms.net/index.php?action=profile;u=330332), thesis statements on the patriot actthesis scope and limitations example. wikipedia book report format, tomorrow when the war began essay themes.
type my critical essay on shakespearewrite my paper good sites to write papers for me - write essay (https://essayerudite.com). year 3 homework sheets and writing math research papers pdf, top book review proofreading site for mba.
tips on writing exploratory essaytop resume writers sites for collegetop home work ghostwriting sitewrite a letter to friend about visit russia. top literature review proofreading services us, cause and effect essay topics (https://essayerudite.com/cause-and-effect-essay-topics/), what information should be cited in a research paper