Apulanta keskustelu

Apulanta läppää => Yleistä läppää Apulannasta => Aiheen aloitti: punainen - Helmikuu 08, 2005, 01:15:40 ip

Otsikko: Eka kerta
Kirjoitti: punainen - Helmikuu 08, 2005, 01:15:40 ip
Niin että mikä oli eka kerta kun näit Lannan ekaa kertaa livenä? Mitä kelailit? Olitko sillon jo fani? Oliko keikka odotuksiesi mukainen vai oliko odotuksia ollenkaan?

Oli asia mikä hyvänsä ne ekat kerrat jää yleensä kirkkaimpina mieleen ja on siten aika merkittäviä tapahtumia :)

P.S Tästä ei pitäis olla pariin vuoteen ainakaan ollu mitään topiccia,ellei sitten ole mennyt offtopiciksi jossain muualla ::)
Otsikko: Re: Eka kerta
Kirjoitti: [tuuli] - Helmikuu 08, 2005, 03:08:08 ip
kuopion puijonsarvessa vuonna 2003 joulukuussa, eli noin reilu vuosi sitten. odotin sitä keikkaa ihan hirveenä ja me mentiin kaverin kanssa monta tuntia ennen odottamaan ovelle, jotta ensimmäisestä keikasta tulisi näkemisen arvoinen! mutta samana iltana mulla alko hervoton päänsärky ja oli muutenki huono olo. käytiin meillä hakemassa särkylääkettä ja syömässä, ja mentiin sit takas odottamaan.
keikka oli tosi hyvä, mutta kun tulin kotiin, mittasin lämpöni, joka oli 38 ja risat... että sellasta.  :D ei se mua muuten haitannu mut sisällä ( jonne päästiin tuntia ennen keikan alkamista ) piti seistä tunti, ja se oli aika inhottavaa, kun oli vähän heikko olo.

kaikkein kirkkaimpana siis jäi mieleen se, että olin kuumeessa. ;)
Otsikko: Re: Eka kerta
Kirjoitti: puska - Helmikuu 08, 2005, 04:17:12 ip
Nivalan Tuiskulassa 2001 marraskuu. Olin tuolloin vielä ihan kokematon keikallakävijä ja nuori Apulanta-faninakin. En ollu edes kaikkia soitettavia biisejä kuullut. Olin takarivissä ujona. Mutta pääsin hakemaan nimmaria ja halaamaan, hienolta tuntui. Ja diggailu vain koveni keikkakokemuksen myötä.
Otsikko: Re: Eka kerta
Kirjoitti: Maikki. - Helmikuu 08, 2005, 04:25:29 ip
Miullakin Kuopion puijonsarvessa 2003 oli eka keikka :) Kyllä sillon jo kovasti tykkäilin apulantaa ja oli ihan tosi hienoa päästä keikalle.. Päästiin vieläpä ihan lähelle lavaa ja oltiin ihan kummissaan kun niin siihen eteen päästiin :D. Oli kyllä tosi mahtavaa ja kivaa ja hienoa:>!<3 Sitten vielä Tuukalta kerkesin saada nimmarin, ennen kon meidät viimeisenä sieltä ulos häädettiin:> Kivaaol. [mutta mtr oli kyllä kivempi silti:P]
Otsikko: Re: Eka kerta
Kirjoitti: punainen - Helmikuu 08, 2005, 04:42:45 ip
Höh, en nyt muista mikä vuos se oli mutta tolla Hiekka-kiertueella kumminkin Seinäjoen Urheilutalolla. Kaveri oli soittanu edellisenä iltana et täällä soittaa huomenna Apulanta ja halutko tulla kattoon? No vastaus oli tietty enemmän kuin myöntävä.No sitten tuli kauhee vänkääminen äidiltä että pääsisin,koska mun piti lähtee koulusta kesken päivän jotta kerkeisin Seinäjoelle ajoissa.Koko matkan väänsi vatsaa enkä pystyny koko päivänä syömään mitään kun jännitti niin. Olin myös jännittyny siitä kun se olisi myös eka oikee sisäkeikka jolle pääsisin.

ulkona ootettiin 20 asteen pakkasessa minihame päällä,sisällä menin sitten suoraan lavan eteen missä sitten venailtiin nelisen tuntia.Eturiviin en päässy mutta kolmannessa rivissä pogoilin. Lämppäreinä oli Ripsipiirakka ja Ronnie Starr,joiden setit tuntu ikuisuudelta.Mä vaan tärisin koko sen ajan jännitysestä. Sitten kun Apulanta tuli lavalle se oli yhtä ekstaasia! Tyypit näytti ja kuulosti just siltä kun olin kuvitellu ja ujouteni oli täysin tiessään kun lauloin mukana antaumuksella,hypin ja kiljuin kuin hullu vierustovereitteni suureksi iloksi.Olin niin tyytyväinen kun osasin kaikki Hiekka levynkin biisien sanat ulkoa joita kukaan muu ei yleisöstä osannu.Keikan jälkeen Tuukka tuli antaa nimmareitaan ja suu auki siinä vaan ihmettelin miten Tuukka oli luonnossa vielä paljon paljon paremman näköinen kuin kuvissa.Jälkeenpäin harmitti kun en uskaltanu sanoa mitään. Kaverin luona vaan ihailin hienoa nimmariani ja nukuinkin varmaan hymy naamalla.

Ahh,ne oli niin ihania aikoja.Kaikki oli niin uutta ja jännää ja mä olin vielä sillon niin pieni ja ujo,jos vertaa tähän aikaan. :)Vaikka jälkeenpäin, kun on saanut nauttia monesta Lannan keikasta toi eka keikka oli ehkä kaikkein "huonoin" keikkana, siis Apulanta vaan tuli,heitti perussettinsä ja häipy, ei mitään erikoista liittyny keikkaan,mutta silti se on ollu se ihanin Apulannan keikka :)
Otsikko: Re: Eka kerta
Kirjoitti: pasi - Helmikuu 08, 2005, 04:48:21 ip
vuosi taisi olla 2001/2002 paikkana alahärmän mika salo circuit. kyseistä keikkaa olin odottanut kaverini kanssa kuukausia ja voi sitä riemua kun sinne pääsi. päivä oli muutenkin lämmin ja aurinkoinen ja fiilis korkealla. ennen keikkaa käveltiin ympäri aluetta, ja näimme bussin jossa oli taru sormusten herrasta leffan "tarrat" kyljessä.. ajateltiin että ton täytyy olla apisten keikkabussi. kysyimme kuskilta asiaa ja pääsisimmekö katsomaan sisälle, mutta apiksen pojat olivat hajaantuneet jo bussista, joten emme päässeet. no.. oli aika mennä varaamaan paikkaa, eturivi oli täynnä, mutta mulla oli kamera joukossa, joten sanoin olevani lehtikuvaaja johonkin nuortenlehteen ja en tiedä uskoivatko ihmiset, mutta pääsin eturiviin :) sitten kaverille tuli jano ja hän lähti hakemaan juotavaa, no hän tuli sieltä takaisin juoman ja TUUKAN kanssa, oli kuulemma nähnyt tuukan ja kysynyt tulisiko tämä hetkeksi juttelemaan mun kanssa ja tuukka oli tullut(vieläkin kiitän kaveria tästä palveluksesta) no tuukan kanssa hetken juteltiin, sain nimmarit, otin yhteiskuvan(jonka suurennin niin suureksi kuin vain saa hyllyä koristamaan) ja toivotin hyvää keikkaa. itse keikka oli mahtava, varmaan paras keikka minkä olen livenä nähnyt! myöhemmin yksi kaveri tuli sanomaan tonin bailaavan alueen yhdessä baarissa, mutta valitettavasti se oli täynnä, enkä päässyt sisään.. tän keikan mä muistan aina :)
Otsikko: Re: Eka kerta
Kirjoitti: punainen - Helmikuu 08, 2005, 05:04:49 ip
Vähänkö on pasilla kivoja kavereita! :D Kyllä mullekin kelpais jos kaverit tois tuliaisina jotain Tuukkia.
Otsikko: Re: Eka kerta
Kirjoitti: pasi - Helmikuu 08, 2005, 05:06:49 ip
Lainaus
Vähänkö on pasilla kivoja kavereita! :D Kyllä mullekin kelpais jos kaverit tois tuliaisina jotain Tuukkia.

tomi on paras!! :)
Otsikko: Re: Eka kerta
Kirjoitti: Lerppa - Helmikuu 08, 2005, 06:01:23 ip
Mie näin Apiksen ekaa kertaa Kaisaniemi POP:issa 2003. Olin sillon fanaattisimmassa vaiheessa ja keikka tuntui tiettykin loistavalta varmaan lähinnä siksi, että en ollut koskaan nähnyt mitään hyvää bändiä livenä.
Myöhemmin kun tuli vertailun varaa, niin se keikka tuntui suht huonolta. ;)
Otsikko: Re: Eka kerta
Kirjoitti: jouhu - Helmikuu 08, 2005, 06:30:36 ip
Noh... Ilosaarirokissa 2002. Ensimmäinen festari kesäni... Keikka oli kai se ihan tyypillinen festari pläjäytys.. En muista keikasta yhtään mitään muuta, kuin pari kertaa Tonin kaljun vilahduksen ja sen hameen. Tämä keikka oli viimeinen piste sille, kun tajusin miten hyvä bändi apulanta on...sitä aikaisemmin en tunnustanut mitään tunteita apulantaan. Tsekattiin siis kaverin kaa keikka ja lähettiin sitten jonnekkiin haahuilee...minä salaperäisesti huumaantuneena apulannasta. Eipä siinä kai sen kummemapaa. Minuu vaan häirittee, kun yleensä kai muistaa selvästi keikan...mutta mie en muista oikeestaan yhtään mitään! Olin siis ihan niin selvänä, kun ihminen voi olla...
Otsikko: Re: Eka kerta
Kirjoitti: [salzaa] - Helmikuu 08, 2005, 09:28:26 ip
se oli Oulun rotuaari piknikissä ku ulkopuolella heiluin. tota mikähän kesä se ois ollu....jokuu 2001 varmaan..? olihan se kova sana :)
Otsikko: Re: Eka kerta
Kirjoitti: Christina Death - Helmikuu 09, 2005, 01:07:17 ip
Eka kerta oli täällä kotikaupungissa vuonna 1997. Muistan kaiken vieläkin ihan selvästi. Olin diggaillut jo jonkun aikaa ja näin viimein livenä. On pari valokuvaakin tallessa, tosin aika liikahtaneita kun olin kaverin olkapäillä :) Mut oli kivaa ja diggasin.
Otsikko: Re: Eka kerta
Kirjoitti: Painkiller - Helmikuu 09, 2005, 01:16:25 ip
Hmm..opinkohan mä tietokonenero edes käyttää tät foorumia.. :D Kai se tästä..
Otsikko: Re: Eka kerta
Kirjoitti: adalmiina - Helmikuu 09, 2005, 08:35:52 ip
mun eka kerta oli kaivarin kesäkonsertti 2003,ja se oli huippua! :) vaikka mua vähän ärsytti ne niitten haarniskat ym. lavaste  ;D
Otsikko: Re: Eka kerta
Kirjoitti: [tuuli] - Helmikuu 09, 2005, 10:04:20 ip
mä lähinnä nauroin niille.
Otsikko: Re: Eka kerta
Kirjoitti: hendu - Helmikuu 11, 2005, 11:55:05 ap
mulla oli 97 räikkärockis (vuodest en oo ihan varma)! Odotin sitä ihan sikana ja se oli ihan saatanan hyvä keikka! mut hämärästi kyl muistan!
Otsikko: Re: Eka kerta
Kirjoitti: tuukan fani &lt;3 - Maaliskuu 08, 2005, 04:06:31 ip
Ihania muistoja teil kaikilla!!  :D
mä oon ihan kade *hym*
ei olis mitenkää mahollista te joilla on kuvia tuukasta ni lähettää niitä mulle..? *toivoisin sitä tod.paljon*
ja ei ne yhteiskuvatkaa haittaa  ::)
Otsikko: Re: Eka kerta
Kirjoitti: KiiRa - Maaliskuu 13, 2005, 01:50:17 ip
Niin että mikä oli eka kerta kun näit Lannan ekaa kertaa livenä?
. muutama vuosi takaperin Jyväskylän lutakossa. Taisi olla marraskuuta.

Mitä kelailit?
. mahtava fiilishän siellä oli ja tuli pompittua jalat kipeäksi isoveljen seurassa

Olitko sillon jo fani?
. oltiin suuria faneja molemmat siinä vaiheessa jo.

Oliko keikka odotuksiesi mukainen vai oliko odotuksia ollenkaan?
. todellakin oli odotusten mukainen.
Otsikko: Re: Eka kerta
Kirjoitti: Incision - Maaliskuu 14, 2005, 07:02:20 ip
siitä on vasta vuosi vaikka olenkin ollut fani jotain viisi vuotta  :)
parasta siinä oli, että kun seisottiin kaverin kanssa käytävässä ja itse bändin jäsenet kävelivät parin metrin päästä ohi.
seisoin siinä suu auki ja tuijotin vaan. en pystyny edes liikkumaan. ihan uskomatonta. paras keikka ikinä, odotukset oli korkealla ja ne täyttyi!!
Otsikko: Re: Eka kerta
Kirjoitti: blind_eye - Maaliskuu 14, 2005, 07:35:34 ip
Hm.. Ekan kerran näin Apiksen -99 Hartwall Areenalla. :)
Olin silloin jo tietoinen Apulannasta ja joitakin kappaleitakin osasin :) en ihan fani vielä, mutta melkein. Minkäänlaisia odotuksia ei ollut..
Toinen keikka samana vuonna Räikkärockissa, silloin olin jo fani, ja odotin keikkaa todella paljon. Todella hyvä keikka se olikin!! ;)
Otsikko: Re: Eka kerta
Kirjoitti: PahaAsia - Maaliskuu 18, 2005, 12:14:11 ip
Eka kertani oli keväällä vuonna 1999 ja paikkana legendaarinen Porin nuorisotalo! Fiilis oli mahtava ja paikalla oli porukkaa ehkä noin 30! No, pääsipähän kunnolla lavan eteen pogoilemaan!

Kyllä, olin jo silloin ISO Apulantafani ja olen sitä yhä edelleenkin!
Otsikko: Re: Eka kerta
Kirjoitti: hendu - Maaliskuu 19, 2005, 06:42:35 ip
Mulkin tais olla eka live keikka 99 räikkärockki! en oo ihan varma! Mut olin sitä ennen ollu jo kova diggailija! keikka vastasi kaikkia odotuksia.
Otsikko: Re: Eka kerta
Kirjoitti: Vanhus - Maaliskuu 20, 2005, 08:22:40 ip
Ensimmäisen kerran olin Apulannan keikalla Kokkolassa kesällä -94, sitä ennen olin kuullut pari biisiä radiosta, eli tiesin mitä tuleman pitää. Keikan jälkeen ostettiin Tuttu tv:stä ep. Tuon jälkeen on ostettu ja kuunneltu ja tykättäy Apiksesta.  8) ;)
Otsikko: Re: Eka kerta
Kirjoitti: Vanhus - Maaliskuu 20, 2005, 08:23:41 ip
Ensimmäisen kerran olin Apulannan keikalla Kokkolassa kesällä -94, sitä ennen olin kuullut pari biisiä radiosta, eli tiesin mitä tuleman pitää. Keikan jälkeen ostettiin Tuttu tv:stä ep. Tuon jälkeen on kuunneltu ja tykättäy Apiksesta.  8) ;)
Otsikko: Re: Eka kerta
Kirjoitti: molly - Maaliskuu 21, 2005, 01:06:25 ip
minä näin apiksen ekan kerran pakkahuoneella o3 ( olin siihen mennessä tykkäilly jtn 3 vuotta ) ja ihan mahtava fiilishän siellä oli <3 soittivat ilonankin ja melkein sekosin onnesta.

5 päivää enää ja taas pakkikselle apista <3
Otsikko: Re: Eka kerta
Kirjoitti: Jeli - Kesäkuu 07, 2005, 11:28:49 ip
Ensimmäinen muistoni Apulannasta on se etten uskaltanut mennä samaan kuvaan Tonin kanssa. Olin 5.v. Kuten Apulantakin joten vuosi oli 1996. Näin Apiksen ekaa kertaa silloin livenä. Osasin jo silloin suuren osan biiseistä ulkoa, Joten taisin jo silloin olla suurenasuuri fani. :)
Nykyään minulla on siis kaikki levyt, pari paitaa yms.
Apulanta on mulle rakas.
Otsikko: Re: Eka kerta
Kirjoitti: Tokya - Heinäkuu 03, 2005, 05:09:30 ip
hmm.. eka kerta kun näin apiksen, tais olla pari vuotta sitten heinolassa. Keikka oli ihan hyvä, vähän vaisu. Keikkaa olin jaksanut odottaa ja kinunut vanhemmat minut sinne asti viemään.

Kyseistä keikkaa ennen olin nähnyt Wirtasen nopealta vilaisulta helsingin rautatie asemalla.
Otsikko: Re: Eka kerta
Kirjoitti: Reikaleipa - Heinäkuu 12, 2005, 01:08:48 ap
Eka kertahan oli Heinolassa, Heinolassa jyrää-tapahtumassa vuonna jotain. Odotukset oli isot siinä mielessä että olin kauan seuraillu ja kuunnellu Apulantaa mutta en ollu vielä herroja nähnyt. No ujosti kattelin vähä sivummalta, mutta hyvinhä ne veti. Ihmettelin vaan ku sillon tuli kappale nimeltään Saasta, johon ei tullu minkään näköstä spiikkausta. Sit melkein hätäännyin ku en tuntenukkaa tätä biisiä. No onneks sitten muutaman viikon päästä Puhdas Elämä Lapselle tms. konsertti jossa Wirtanen maalit kasvoillaan kertoi uuden singlen ilmestyvän kohta puoliinsa ja että kappaleen nimi on 'Saasta.'

Sillon kyllä saasta iski niin pahasti että oli pakko se Helsingistä hakea ilmestymispäivänä.
Otsikko: Re: Eka kerta
Kirjoitti: Tounakka - Heinäkuu 17, 2005, 08:44:10 ip
Mitähän se oli, jotain -01 tai -02, ei mitään muistikuvaa.
Räikkärockissa kuitenkin.
Oisko ollu Heinola 10 kiertuetta tai jotain, ainoo kappale, jonka muistan, on Ruhtinaat.
Seurailin takaa, mut muistaakseni keikka oli ihan hieno. ^^
Enpä kyllä oo ollu ku kahdella muulla keikalla. :o
Otsikko: Re: Eka kerta
Kirjoitti: hendu - Heinäkuu 17, 2005, 10:16:48 ip
ei hemmetti onks tääl räikkärockissa käyneitä??
siis muitakin kun mä ja blind-eye!! upeeta!! :o
Otsikko: Re: Eka kerta
Kirjoitti: Tounakka - Heinäkuu 18, 2005, 12:54:55 ip
Räikkärock tullu kolmena vuonna koettua, ja tulevina tietenki lissöö.
Otsikko: Re: Eka kerta
Kirjoitti: blind_eye - Heinäkuu 18, 2005, 04:52:51 ip
Lainaus
Mitähän se oli, jotain -01 tai -02, ei mitään muistikuvaa.
Räikkärockissa kuitenkin.

Apis oli Räikässä -02  ;D
Jeah.. Räikkärock kunniaan!! ;D ;D
Otsikko: Re: Eka kerta
Kirjoitti: HIPP´O - Elokuu 03, 2005, 08:56:38 ip
eka kerta oli kuusi vuotiaana mutta en nähnyt kuin oven raosta sitä kun olin bäkkärillä äitin kans,se järjesti keikkaa.Siitä se fanius lähti.
Otsikko: Re: Eka kerta
Kirjoitti: _tukkajumala_ - ſyyskuu 03, 2005, 01:06:54 ip
ekan kerran olin keikal pari vuot sit dbtl:äs turussa ja olin jo fani ja tuli sinä kesänä kuuneltua tuota vasten mun kasvojani kuuneltua melkeen joka päivä ja odotukset oli ja ne myös toteutui itse keikka oli täysin mahtava sillä päästiin ihan eturiviin ;D
Otsikko: Re: Eka kerta
Kirjoitti: Tepi84 - ſyyskuu 04, 2005, 03:37:26 ip
No se oli kyllä täällä koti kaupungissa... hyvinkäällä rantarockis vuonna 1998. Olin jo silloin fani.. mutta en tiedä oliko se nyt niin hyvä keikka... kyl parempi oli 25.3. Hämeenlinnassa Kulttuuritukussa. Aivan loistava keikka, kaikista murheista huolimatta :)
Otsikko: Re: Eka kerta
Kirjoitti: Syntinen(Guest) - Joulukuu 02, 2005, 01:31:24 ip
se oli Kauhajoen Kasinolla joskus vuonna banaani. olin jo silloin fani. Toni (ja kaikki muutkin) oli niin söpö! <3
Otsikko: Re: Eka kerta
Kirjoitti: hallusinaatio - Helmikuu 03, 2006, 05:58:38 ip
yy. te ootte kaikki nähny apulannan joskus aikoja sitten.

mä näin ekan kerran viime vuonna ruisrockissa.
oli hienoo!
oon tykänny apulannasta jo kauan, mutta en oo koskaan aiemmin päässy festareille tai mitään..

harmittaa pirusti se, että en oo nähny apulantaa tuukalla varustettuna. livenä siis.
Otsikko: Re: Eka kerta
Kirjoitti: Tokya - Helmikuu 03, 2006, 07:40:48 ip
mä olen nähnyt vain kerran tuukalla varustettuna, keikka oli silloin hieman vaisu ;<< harmittaahan tuo hieman, mutta niin se elämä kulkee.
Otsikko: Re: Eka kerta
Kirjoitti: [tuuli] - Helmikuu 03, 2006, 08:25:38 ip
Minäki nähny kerran ja olin sillo kuumeessa.  :P Tuukallisista puhutaan siis.
Otsikko: Re: Eka kerta
Kirjoitti: Tepi84 - Helmikuu 04, 2006, 10:16:48 ap
Mä en nyt muista oliko se eka kerta Lappeenrannassa ku niil oli kaks keikkaa. Nitetrainissa. Täysikäsille ja sit alaikäsille. Ni se tai sit Rantarock vuonna -98 Hyvinkääl. Toi rantarockin keikka oli mun mielest ihan hyvä. Meininki oli hjyvä ja säät salli :) Olin sillon jo kyllä fani. Kyl se tais muuten toi rantis olla se eka keikka mil olin.
Otsikko: Re: Eka kerta
Kirjoitti: jouhu - Helmikuu 04, 2006, 02:46:48 ip
Lainaus
Minäki nähny kerran ja olin sillo kuumeessa.  :P Tuukallisista puhutaan siis.

Kyllähän noita olis varmaan nähny enempikin, mutta ite näin Tuukallisia kolme keikkaa. Kaks ilosaaressa ja kolmas Kohti Rokkia keikalla.
(oli jostain syystä pakko tähän laittaa oma kantansa..)
Otsikko: Re: Eka kerta
Kirjoitti: blind_eye - Helmikuu 04, 2006, 07:30:03 ip
Mää oon nähny Tuukallisia jtn lähemmäs 20. :> namnam.
Otsikko: Re: Eka kerta
Kirjoitti: puska - Helmikuu 06, 2006, 12:50:21 ip
Minä jopa kaksi Tuukallista. Jotenki Tuukka osasi tuoda minusta jotain semmosta viileyttä sinne lavalle mitä Sami ei niinkään. Mutta Sami on ihanan hassu.
Otsikko: Re: Eka kerta
Kirjoitti: Tokya - Helmikuu 06, 2006, 04:04:26 ip
Lainaus
Minä jopa kaksi Tuukallista. Jotenki Tuukka osasi tuoda minusta jotain semmosta viileyttä sinne lavalle mitä Sami ei niinkään. Mutta Sami on ihanan hassu.

Joskus Tuukan viileys kyllä toi myös sellaisen olon, että mietti jo onko Tuukka edes täällä vai jossain ihan muualla.

Samilla on mahtavia ilmeitä aina.
Otsikko: Re: Eka kerta
Kirjoitti: jouhu - Helmikuu 06, 2006, 05:23:08 ip
Komppailen hieman tätä...Mitä nyt Tuukka keikoilla kerkisin käydä, niin tuli jossain välissä välillä tunne, että kiinnostaakohan miestä koko homma ollenkaan. Yhelläkin keikalla, missä veljenikin oli mukana, niin sano jotain tyyliin että Tuukka näytti siltä että sillä olis tylsää ola siellä lavalla...
Otsikko: Re: Eka kerta
Kirjoitti: Lerppa - Helmikuu 06, 2006, 05:32:56 ip
Lainaus
Yhelläkin keikalla, missä veljenikin oli mukana, niin sano jotain tyyliin että Tuukka näytti siltä että sillä olis tylsää ola siellä lavalla...
Itse ehdin nähdä pari keikkaa jossa Tuukka oli kunnolla messissä ihan meininginkin puolesta. Mukavia keikkoja ne. :) Tuukattomia keikkoja puolestaan olen nähnyt vain yhden ja sielläkin oli hyvä fiilis. Ne keikat taas, joilla Tuukka oli poissaoleva, niin niistä ei jäänyt turhan hyvä maku suuhun.. :/
Otsikko: Re: Eka kerta
Kirjoitti: puska - Helmikuu 07, 2006, 09:29:38 ap
En minä tiedä. Minä osasin diggailla ehkä sitten sitä Tuukan poissaolevuuttakin. Tai en tiedä  :D. Kyllähän se siellä yhdessä nurkassa tahto pyöriä, mutta ilmeitä kun seurasi, niin näytti sillä fiilis päällä olevan. Sellanen taiteellinen miettelijäisyys. Ehkä teen turhan hienon analyysin tästä Tuukan ulkopuolisuudesta  :P
Otsikko: Re: Eka kerta
Kirjoitti: Painkiller - Helmikuu 07, 2006, 09:39:00 ap
Jep, Jouhua ja Tokyaa komppailen minä. Mut siihenki jotenkin sitten tottui..tai, et se nyt oli vähän niinko Tuukan tyyli. Kyl mä muistan miten mua joskus oikein ärsytti sillon 90-luvun puolvälin jälkeen kun aloin Apulantaa diggailemaan, jollain keikalla tai telkkarista katellessa kun Tuukka oli niin tylsistyneen/vittuuntuneen/evvk näkönen :) Mut se nyt vaan oli semmonen. Sami toi lavalle varmaan jonkin verran enemmän semmosta pirteyttä, energiaa ja hauskuutta.
Otsikko: Re: Eka kerta
Kirjoitti: Tokya - Helmikuu 07, 2006, 01:31:04 ip
tuolle linjalle kun muuten mentiin että tuukka näytti tylsistyneeltä ja pyöri siellä vain, niin naureskeltiin jossain telkkari taltiointia katellessa kun Tuukka ei ollut bassonsa kanssa edes missään kiinni :D Paljon mahdollista että johdot sitten menivät jotenkin etteivät näkyneet.
Otsikko: Re: Eka kerta
Kirjoitti: jouhu - Helmikuu 07, 2006, 04:48:58 ip
Onkos noissa muuten laitteissa (bassossa yms.) sellasta mahollisuutta, että se on langaton systeemi?
Tuosta Tuukasta vielä, että sillonhan joskus kultaisella 90 -luvulla..eikös se ihan riehunu siellä? Sitten näillä viimeisillä vuosilla tyyliin sieso ja soitti. Mutta jokainen tyylillään, eikä sitä tarvii tietenkään pitää aina samana..Ottakaa nyt joku selvä tästäkin.
Otsikko: Re: Eka kerta
Kirjoitti: Tepi84 - Helmikuu 07, 2006, 05:03:13 ip
jouhu
Onhan niissä sellanen langaton tsydeemi mahollisuus saada käyttöön. Mun mielest Tuukan nytky tyyli oli aika hassu. Mut hyvin se silti soitti ku kerran pysty soittaa ku riehu ja heilu miten sattuu.
Otsikko: Re: Eka kerta
Kirjoitti: [tuuli] - Helmikuu 07, 2006, 06:37:14 ip
Jep. Mut olihan se ne samat biisit aika moneen kertaan soittanu siihen mennessä muutenki.
Otsikko: Re: Eka kerta
Kirjoitti: Tepi84 - Helmikuu 08, 2006, 08:18:44 ip
No joo. Mut mä ainaki menisin ihan sekasin sellases meiningis  ;D
Otsikko: Re: Eka kerta
Kirjoitti: nikisu - Heinäkuu 29, 2006, 07:20:24 ip
viime kesänä keitele jazzeilla...olin jo noin.5 vuotta enne sitä fani... ;)
Otsikko: Re: Eka kerta
Kirjoitti: -Tiia - ſyyskuu 23, 2006, 11:35:53 ip
Ekaa kertaa näin Apulannan tänä kesänä 06 rollorockissa [eturivissä ihailemassa  ;)]. Oli kyllä mahtavaa.<3_<3 Sitä enen olen fanittanut n. 4 vuotta , mutta aloin pitämään VIELÄ enemmän, kun livenä näin. :) Nyt olen kaikkea Apis kamaa ostellut aina, kun vastaan on tullut.  8-)
Otsikko: Re: Eka kerta
Kirjoitti: FantX - Tammikuu 04, 2007, 09:51:21 ip
Pakko myöntää että näin viimeksi kun näin Apiksen niin se oli ensimmäinen kertani, ja tämä kokemus tapahtui Voicen järjestämässä Live'05 tapahtumassa.  :-[
Otsikko: Re: Eka kerta
Kirjoitti: 2 + 2 = 5 - Tammikuu 18, 2007, 04:00:34 ip
ensimmäinen apulannan keikka oli vuodelta '97 savonlinnassa, talvisalon koululla. ehjän kiertuetta siis. sen jälkee niitä onki tullu päälle parikyt lissää. paras on ehottomasti '99 ilosaari, mafian teltta. killerimeininki ja akkm!
Otsikko: Re: Eka kerta
Kirjoitti: Hemi - Lokakuu 04, 2008, 01:04:37 ip
Näin vuonna 2006 helsingin kaisaniemenpuistossa voice-06 konsertissa. Olin fani jo silloin joten meininki oli kova  8-)