Apulanta keskustelu

Yleistä läppää => Sekalaiset läpät => Aiheen aloitti: Lerppa - Helmikuu 04, 2006, 12:55:46 ap

Otsikko: Tosi-TV
Kirjoitti: Lerppa - Helmikuu 04, 2006, 12:55:46 ap
Jäin tuossa miettimään, että mikä tosi-tv -ohjemissa oikein viehättää kun itse en ollenkaan tajua niiden menestystä.. Täältä toivottavasti löytyy joku, joka pitää niistä, että saisi kuulla. :D
Mielipiteitä siispä kaipailen tuosta, kaikenlaisia. :) Entä seurailetteko itse jotain tai tiedättekö jonkun, joka katsoo innoissaan?

Itseäni ei voisi paljoa vähempää kinnostaa mitkään noista - varsinkaan suomalaiset. Big Brother meni jo totaalisen yli. Istuivat vaan jossain sohvalla tärähtäneenä ja mutisivat turhuuksia... Selviytyjät on tosin ollut ihan katsottava. Toivon että tuo aalto menee nopeasti ohi. :P
Otsikko: Re: Tosi-TV
Kirjoitti: Tokya - Helmikuu 04, 2006, 09:57:52 ap
Totta, tosi-tv ohjelmat ovat turhia, mutta ne koukuttavat. Mä olin ihan totaalisessa koukussa BB:hen.
Joitakin tosi-tv ohjelmia katson, kai se on mukavaa uteliaana seurata muiden ihmisten elämää, tai sitten niissä vaan on jotain mikä koukuttaa.
Otsikko: Re: Tosi-TV
Kirjoitti: jouhu - Helmikuu 04, 2006, 03:10:23 ip
Itse kyllä katson esim. just Selviytyjiä, mutta muut tosi-tv formaatit ei oikei kolahda. Vaikka tuo BB, niin en tajunnu mikä pointti koko jutussa on ja aika monet olivat ihan innoissaan "nyt tulloo suomalainen veriso...!" Oon varmaan tylsä tai jotain.. Yleensäkkin tuollaset tosi-tv jutut, niin tuntuu kuin tunkis jokun ihmisen yksityiseen elämään ja sen kautta jotenkin, että se olis väärin kattoo sitä. Ehkä noissa onkin se koukutus nähdä millasta toisten elämä on sillon, kun mennään sinne tavallaan yksityisyyden puolelle..tai jotain.      
Otsikko: Re: Tosi-TV
Kirjoitti: Painkiller - Helmikuu 05, 2006, 12:54:55 ip
Mä oon ollut aivan koukussa melkein kaikkiin tosi-tv-sarjoihin. No okei, ei nyt sentään ihan kaikkiin kun niitä rupes niin paljon tulemaan. Tosin esim. Selvitytyjien paria viime kautta en oo enää jaksanut seurata. Kyllä niihin kyllästyy..

Emmä tiedä miks tykkään niitä katella. Toikin on vähän, että mikä nyt on "tosi-tv-sarja"..meinaan että jos nyt vertaa vaikka Selviytyjiä ja Big Brotheria, niin Selviytyjäthän on ihan teatteria ja suuri osa sarjasta on täysin käsikirjotettu.  Big Brother taas..oi, se oli kyllä aika koukuttava ja hyvä..ja se todellakin on tosi-tv:tä.

Suomalainen tosi-tv on yleensä aika kökköä..aatelkaa vaikka jotain Miljonääri-Jussia..  ;D BB oli miellyttävä poikkeus. Nythän alko tosiaan suomalainen versio "Suurin Pudottaja". Katoin ekan jakson, mut en tiedä..se on kyl vähän..no joo.

Jenkkiläisen Unelmien poikamiestyttö-sarjan jaksot alko kans viime viikolla. Sitä tulee kyllä seurattua.

Jouhu kirjotti, että tulis katellessa semmonen olo, että tunkis jonkun yksityiselämään ja olis väärin katsoa, niin mä oon täysin eri mieltä. Täytyy kuitenkin muistaa että ne ihmiset on ihan itse halunneet mennä ohjelmaan mukaan.

Kyllähän noi alkaa pikkuhiljaa puuduttamaan, mut tosi-tv on varmasti tullu jäädäkseen.
Otsikko: Re: Tosi-TV
Kirjoitti: [tuuli] - Helmikuu 05, 2006, 02:27:29 ip
Eikös nää Idolsit sun muut oo tositv:tä? Joo, no Idolsit katoin molemmat, koska tykkään kuunnella ja arvostella niitä esiintyjiä.  ::) Muuten en kauheesti kato tositv juttuja, mutta niissä ehkä kiehtovinta on se, että niistä on sit hyvä keskustella muiden ihmisten kanssa.
Ja samaa mieltä Lerpan ja Jouhun kanssa, BB meni musta ihan yli. Mä en ymmärrä mikä idea on tuijottaa tv:stä kun toiset makaa sohvalla, syö, juo, riitelee, käy saunassa, nukkuu...  :-? Ja koko ajan kamera kuvaa. Ihan ihmeellistä. Nämä tämmöset on varmaan semmosia, että niihin on joko ihan tööt koukussa, tai sitte ei vois vähempää kiinnostaa.
Otsikko: Re: Tosi-TV
Kirjoitti: Painkiller - Helmikuu 07, 2006, 09:07:48 ap
Lainaus
BB meni musta ihan yli. Mä en ymmärrä mikä idea on tuijottaa tv:stä kun toiset makaa sohvalla, syö, juo, riitelee, käy saunassa, nukkuu...  :-? Ja koko ajan kamera kuvaa. Ihan ihmeellistä.

Ymmärrän mitä tarkotat, mut tossa bb:ssä varmaan se idea on siinä että siinä lähinnä seurataan sitä miten ihmiset sopeuttuu siihen että ne on pari kuukautta täysin eristyksissä. Miten ne muuttuu, miten ne reagoi eri tilanteisiin jne. Se on vähän niinko jonkinlainen testi tai koe. No joo, "viihdettähän" se pohjimmiltaan on, joka on tehty uteliaille ihmisille, mut voi sitä näinkin ajatella.
Otsikko: Re: Tosi-TV
Kirjoitti: puska - Helmikuu 07, 2006, 09:37:00 ap
Minä olen aina karttanut tosi-tv-ohjelmia. Ja kun BB tuli, niin samoilla asenteilla lähdin liikkeelle. Poikakaverini sitä seurasi. Ja sitten huomasin, että minäkin katsoin melkein joka jakson, kun poikakaverini yleensä on illat aina meillä. Tiesin sarjan käänteistä kaiken, vaikka en muka sitä katsonutkaan. Ja kyllä minä siitä pidinkin :D. Mutta nyt vaan ottaa päähän kun Pertun naamaa näytetään joka paikassa. Vaikka se söpö mies onkin.
Otsikko: Re: Tosi-TV
Kirjoitti: Painkiller - Helmikuu 07, 2006, 09:47:52 ap
Toi Pertun palvonta meni muuten aika reippaasti yli. Se oli ihan älytöntä oikeesti. Ihme hehkutusta..kaikki fanisivut ja fanipaidat ja pöördismit ja kaikki! Huhhuh ::)
Otsikko: Re: Tosi-TV
Kirjoitti: Tokya - Helmikuu 07, 2006, 01:40:08 ip
Siis hauska mieshän perttu oli (on siis, ei mies vielä kuopattu taida olla :D), mutta tosiaan noi fanikamat ja kaikki meni yli.
Otsikko: Re: Tosi-TV
Kirjoitti: [tuuli] - Helmikuu 07, 2006, 06:53:07 ip
Kuvitella että tommosta Perttuakin fanittaa jotku.. :o
Otsikko: Re: Tosi-TV
Kirjoitti: Tokya - Helmikuu 07, 2006, 11:18:34 ip
Ei se sillain ihme oo. Ihmiset varmasti samaistuu Perttuun, onhan ne sen elämää kattellu 3kuukautta.
Otsikko: Re: Tosi-TV
Kirjoitti: Painkiller - Helmikuu 08, 2006, 09:11:58 ap
Niinpä. Perttu oli niin tavallinen :D Ja semmonen hassu. Vähän "hölmö".. Sen hölmöt jutut vetos joihinkin hölmöihin suomalaisiin. Mä en aluks tykänny siitä yhtään, mut toisaalta se oli ihan sympaattinen. Mut "fanitus" menee kyllä tosiaan ihan yli.
Otsikko: Re: Tosi-TV
Kirjoitti: [tuuli] - Helmikuu 08, 2006, 01:32:49 ip
Niin no onhan sitä varmaan itse kunkin tullu fanitettua vaikka ketä, että on kait se ihan ymmärrettävää.
Ohi aiheen kysyn, että ootteko kattonut sitä Lost ohjelmaa?
Otsikko: Re: Tosi-TV
Kirjoitti: Painkiller - Helmikuu 08, 2006, 01:34:53 ip
Joo!!! Se on ihan sairaan hyvä, se Lost. Oon ihan koukussa ja ootan jo huomista :D
Otsikko: Re: Tosi-TV
Kirjoitti: [tuuli] - Helmikuu 08, 2006, 01:38:37 ip
Voiskohan sille perustaa oman aiheen...  ::) Siitä ois ihan kiva jutella.  ;D
Otsikko: Re: Tosi-TV
Kirjoitti: Painkiller - Helmikuu 08, 2006, 03:42:13 ip
Lainaus
Voiskohan sille perustaa oman aiheen...  ::) Siitä ois ihan kiva jutella.  ;D

::) Voi varmaan? ..kuka estää ;)
Otsikko: Re: Tosi-TV
Kirjoitti: [tuuli] - Helmikuu 13, 2006, 07:17:56 ip
Enkai mä nyt katkassu tositv keskustelua?
Otsikko: Re: Tosi-TV
Kirjoitti: Painkiller - Helmikuu 14, 2006, 01:26:15 ip
Et :) Tänään alkaa Huippumalli haussa!!
Otsikko: Re: Tosi-TV
Kirjoitti: Tokya - Helmikuu 14, 2006, 01:45:00 ip
mä en ole jaksanut katsoa yhtään huippumalli haussa juttua :D
Nuo tollaset ei oikein kiinnosta. Sen suomen mallikoulu ykkösen katoin, kakkosta tuskin tulen kattomaan.
Otsikko: Re: Tosi-TV
Kirjoitti: Painkiller - Helmikuu 14, 2006, 02:19:43 ip
Lainaus
mä en ole jaksanut katsoa yhtään huippumalli haussa juttua :D

No höh, ne on ihan huippuja :D
Otsikko: Re: Tosi-TV
Kirjoitti: [tuuli] - Helmikuu 15, 2006, 02:29:01 ip
Niin... Eihän voi ketään pakottaa katsomaan mitään, mutta mä oon kattonu Huippumallia ja Suomen mallikoulua (jälkimmäisen lähes kokonaan) ja onhan toi Huippumalli haussa (jolla on surkea suomenkielinen nimi) ihan omaa luokkaansa, jos Mallikouluun verrataan! Tai vaikka ei verrattaisikaan! N saa siellä aikaan tosi upeita kuvia, ja se arvostelu on tosi tarkkaa. Pitkään ajattelin, ettei mua sellainen kiinnosta, mutta kyllä ne aika vaikuttavia on. Mallikoulu oli ihan onneton sen rinnalla.  :D
Otsikko: Re: Tosi-TV
Kirjoitti: Painkiller - Toukokuu 03, 2006, 10:20:23 ap
Subin Baari-ohjelma on todella surkea :P
Otsikko: Re: Tosi-TV
Kirjoitti: aino-a - Toukokuu 03, 2006, 10:47:02 ap
Ei oo! Oon ihan koukussa siihen! (Vaiks ei se sitä tarkoita, ettei se silti vois olla surkee... :P) Mut voi elämä... Tästä pitikin tulla tänne avautuun, et mä oon repinyt tukkaa päästä kyllä ton ohjelman kanssa. Mä en voi käsittää miten Aikuinen Mies itkee jotain viikon siellä, kun sen paras kaveri (ohjelman sisällä) pudotettiin ja sit Luovuttaa, koska sil on niin ikävä sitä! (Tai en oo varma oliko muitakin syitä...) Haloooo? En voi käsittää mitenkään. Ja eilisessä jaksossa näytettiin, kun se oli sitten suoraan putoamisen jälkeen lentänyt Kajaaniin sekoilemaan sen kaverinsa kanssa. Sil ei vissiin sit ollu muuta elämää... Ja sitte ne esitti sitä surkeeta esitystään, joka on niin vanha vitsi, etten ymmärrä miten kukaan enää nauraa sellaselle. Siis että kaks jätkää humalat ja stetsonit päässään soittavat huonosti jotain. Ja kaikki hurraa. En voi ymmärtää...

No niin, päivän avautuminen oli tässä.  :D
Otsikko: Re: Tosi-TV
Kirjoitti: Painkiller - Toukokuu 03, 2006, 12:39:01 ip
Oliks nää sit ne Makkonen ja Tumppi? Mä oon seuraillut muutamia jaksoja. Eilen katoin vikat 15min. Ne kaikki ihmiset on ihan ääliöitä. Varsinkin se Frank.
Otsikko: Re: Tosi-TV
Kirjoitti: [tuuli] - Toukokuu 03, 2006, 03:35:12 ip
Mä katon TODELLA vähän subbaria.  :-? Sieltä vois tullakin ihan hyviä ohjelmia, mutta kun ei vaan tule katsottua.
Nojoo.. hehe..
Otsikko: Re: Tosi-TV
Kirjoitti: aino-a - Toukokuu 06, 2006, 05:45:54 ip
Lainaus
Oliks nää sit ne Makkonen ja Tumppi?
Jep, just ne. Ja ne on vieläpä vissiin lähetelleet ihan urakalla jotain ala-arvoisia haukkumaviestejä sille Olivialle. Aika jännää sinäsä, kun nillä oli Tumpin kans jotain säpinääkin sillon aluks... Hohhoijaa, mitä tyyppejä. Toivottavasti ei tarttee niitä kattoo enää. :)