Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Kristalliprinsessa

Sivuja: [1] 2 3 4
1
Muut bändit / Re: Gimmelit vituttaa!
« : Tammikuu 18, 2003, 03:51:29 ip »
Niin mä ajattelinki aluksi, mutta tuli sitten mieleen yksi rumpalismies, jolla on samantyyppiset hiukset. Joo, pitäis aina luottaa siihen ensimmäiseen välähdykseen. Tosin eihän sekään aina ole luotettava.

2
Muut bändit / Re: Gimmelit vituttaa!
« : Tammikuu 17, 2003, 04:59:39 ip »
Kukas muuten oli tämä kitaristi ko. videossa, siis tämä rastapäinen, ilman paitaa soittanut kaveri? Luulin tunnistavani miekkosen, mutta enpäs olekkaan enään niin varma miehen henkilöllisyydestä.

3
Muut bändit / Re: Screamin' Stukas
« : Joulukuu 18, 2002, 12:20:38 ip »
Se on kyllä ihan totta että sanoitukset kärsii niissä englannin kielisissä biiseissä. Mun mielestä tehosekoittimen biisit on parempia verrattuna apulannan vastaaviin,  en tiedä mistä johtuu. En ole ikinä tykännyt tehareista silleen tositosi paljon, mutta kyllä se screaming stukas materiaali on ihan loistavaa!

4
Sekalaiset läpät / Re: elämä pelottaa
« : Tammikuu 04, 2003, 01:14:28 ap »
Mulla on aika positiivinen kuva asiasta, ja luulen et se vois olla tosiaan ratkiriemukasta. Ei oo vaan tullu vielä mahdollisuutta kokeilla. Miten muuten ihminen voi olla "mitä ilmeisimmin uskossa"?

5
Sekalaiset läpät / Re: elämä pelottaa
« : Joulukuu 24, 2002, 05:33:37 ip »
Mä haluaisin kans joskus kokeilla, mut kukaan ei ikinä suostu. Täytyy yrittää suostutella kavereita   ;D

6
Sekalaiset läpät / Re: ihmissuhde onkelmat
« : Tammikuu 04, 2003, 01:08:48 ap »
Sitäs minäkin ihmettelen! Eihän täällä syntyis mitään keskustelua, jos ihmiset ei kirjoittelis usein. Ja se keskusteluhan täällä on pääasia!

7
Sekalaiset läpät / Re: kaverit ongelmana...
« : Tammikuu 18, 2003, 03:55:21 ip »
Joo, en mäkään tykkää jutella kesken keikan, ja oon aika pahana jos joku jotain yrittää kysellä.

Ja kyllähän sitä keikoille yksinkin lähtis, vois olla joskus jopa ihan mielenkiintoista, vois tutustua uusiin ihmisiin.

8
Sekalaiset läpät / Re: kaverit ongelmana...
« : Tammikuu 16, 2003, 01:05:48 ap »
Mun kaverit ei pahemmin diggaile al:llää, mutta ei se ole mulle mikään ongelma. Ei mulla ole mitään suurempaa halua käännyttää ihmisiä oman musiikkimakuni puolelle, eikä mua haittaa jos muut kuuntelee jotain aivan muuta, kuin mitä itse kuuntelen.

Eivätkä mun kaverit sitä mitenkään paheksu että kuuntelen Apulantaa, tai jotain muuta josta he eivät itse pidä. En mä nyt vaan jaksa antaa tollasten asioitten tulla mun ja muitten ihmisten väliin.

9
Sekalaiset läpät / Re: APUA!
« : Tammikuu 17, 2003, 06:11:21 ip »
Niitähän saa tuolta Levy-yhtiön kaupasta. Sinne vaan tilaamaan.

10
Sä taidat olla kuule ihan oikeassa, valitettavasti. Tänään oli iltasanomissa juttu et, Toni on telkkarisarjassa, mikä nyt on sinänsä ihan jees, mut siinä mainittiin myös, et ennen kesää ei tapahdu mitään! Toivottavasti se tarkoittaa ees sitä, et ulkomailla tapahtuu jos täällä ei. Mut siinä meni sekin toivo et pääsislivenä diggailemaan lähiaikoina.

11
Hitto, festareilla vasta! Mistäs oot moista kuullu? Ai että pojat ei tekis ees ulkomaanreissua? No, eihän se auta kuin toivoa parasta!
Kyllä kait täällä on aika vakkari kävijöitä, tosin "löysin" itsekkin tämän vasta äskön, joten olen myös aika uusi. Mutta hyvältä on meininki vaikuttanut.

12
Onko muuten kellään mitään tietoo siitä et mitä tapahtuu ens vuonna, siis et onko keikkoja tulossa ja jos on niin suomessa vai ulkomailla? Mä oon ainaki ymmärtäny et Sipe lähtis jouluksi amerikkaan, mut toivottavasti se ei siellä kovin kauan viivy. Ois kyllä kiva mennä taas riehumaan keikoille ja mahdollisimman pian tietenkin.

13
Kylä kai pojat lukee kirjeet jos niitä lähettää, ainaki Sipe on moneen otteeseen sanonu et niitä on mukava lukee. Ja Sipehän pitää kans ihmisten lähettämiä rannenauhoja kädessään kiitollisuudenosoituksena, kuulemma.

14
Yleistä läppää Apulannasta / Re: millasta porukkaa..?
« : Tammikuu 04, 2003, 01:47:34 ip »
Meitsi on diggaillut Apulantaa parisen vuotta ja ikää on kertynyt parisenkymmentä vuotta.

15
Yleistä läppää Apulannasta / Re: Voiko faneja ryhmitellä?
« : Joulukuu 20, 2002, 12:25:41 ip »
Totta, studiojulkaisut olis parempi ilmaisu. Enpäs tullutkaan ajatelleeksi sinkkuja.

Sivuja: [1] 2 3 4


Keskustele Apulannasta uudistuneella keskustelupalstalla!
Nyt voit kirjautua kätevästi omalla Facebook-tunnuksellasi sisään.

Copyright © 2021 urbankillah visuals. Kaikki oikeudet pidätetään.