Apulanta läppää > Julkaisut

Tässä Teille Kymysyskiä

(1/2) > >>

:
Moi Te kaikki.. :D Osaaks sä Soittaa Kitaraa?? Entä Bassoo?? :D
 Mä soitan kitaraa vaikken ees ossaa :D Mä vaan rämpytän sitä aina.. JA emäntä huutaa mulle :D Pitäs saaha jostain päin Helpot tabulatuurit ni oishyvv..onks Teil tälläsii ongelmii???


Mitä kaikeee sä osaat soittaa?? :D

FantX:
Tämä ei ehkä ole oikea aihe alue kyseiselle viestille, mutta vastataanpa nyt kumminkin. Itse osaan soittaa siis Kitaraa, rumpuja, bassoa ja jonkin verran syntikkaa, Laulaakkin osaan.
        Eipä mulla pahemmin enään ole tuota ongelmaa, että mutsi alkais vinkuun ku soitan. Oon oppinu vissi sit aika hyvin jo soittaan. Eikä minulla ole tuota tabulatuuri ongelmaa, koska biisit joita soittelen ovat joko bändini tai sitten haen tabuja tuolta Apulanta.fi sivustolta ja hyvin toimii :)

[tuuli]:
Äh tää foorumi kusee totaalisesti.. viestejä on siellä täällä ja kohta yks neljäsosa spämmipostia. Nojoo. Tulinpa taas tänne valitteleen, vastaan aiheeseen joskus myöhemmin.

nappula:
Vastailempas minäkin =)
Osaan soittaa kitaraa ja jonkun verran pianoa... Laulan myös paljon =) Kuoroon olis kiva päästä... Bassoakin osaisin soittaa, mutta en soita =D
Mä saan soittaa kitaraa ja syntikkaa niin paljon, kuin haluan! Perheenjäseset vaan tykkää =)

Tepi84:
Onhan tossa kaks bassoo ja yks akkari :) Niitä tulee sillon tällöin rämpyyteltyy. Ja onhan sitä tullu tekastuu jokunen biisi, tai no en tiedä voiko niitä biiseiks oikee sanoo :D sellasii rävellyksii vaa. Mutta jotenkin osaan soittaa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta