Apulanta läppää > Julkaisut

Koneeseen kadonnut

<< < (2/5) > >>

Blackie(Guest):
Ensimmäistä kertaa apulannan uuden tuotannon kuullessa oloni oli pettynyt. Biisi kuulostaa niin täysin vanhalle, jo kertaalleen tehdylle kappaleelle. Liikaa yhtäläisyyksiä vanhojen kappaleiden kanssa.

blind_eye:
Musta toi on aivan mahtava! Tykkään ylipaljon<3
Oli pakko laittaa puhelimeen toi biisi et saan koulussaki kuunnella ;)

Tepi84:

--- Lainaus ---Ensimmäistä kertaa apulannan uuden tuotannon kuullessa oloni oli pettynyt. Biisi kuulostaa niin täysin vanhalle, jo kertaalleen tehdylle kappaleelle. Liikaa yhtäläisyyksiä vanhojen kappaleiden kanssa.
--- Lainaus päättyy ---

Mä oon samaa mieltä. Se on mun mielestä ku paloja vanhoista biiseistä. Ei hyvä. Must jotenki alkaa  tuntuu että levy onki sit varmaa joku rankempi versio joistain levyn biiseistä. En tiedä. Mutta ei hyvä yhtään.

puska:
Minä rakastuin sanoihin heti ne kuultuani. Kertsi on vitun kova, mutta säkeistöissä mättää jokin. Jos nyt otetaan esimerkkinä vaikka tämä "ympyrää-ää"-kohta, joka kuulostaa ihan hirveältä. Tuntuu että Toni on säveltänyt liian vaikean melodian itselleen. Mutta kertosäe jytää! Etenkin ne sanat  :)

jouhu:
Eilen kuulin ja näin (videon) ekaa kertaa tän kipaleen. Sama kuin Puskallakin, ihastuin sanoihin heti. Mutta en nyt tiiä mistä johtu vai mitä ihmettä tapahtu, kun se soitanta ei nyt heti alkuun napannu oikeen... Pitää kuulla useemman kerran, jotta pystyis analysoimaan syvemmin.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta