Apulanta läppää > Julkaisut

Armo-single

(1/7) > >>

:
Mitäs ootte mieltä tosta uudesta Armo-sinkusta? :)

Tounakka:
Just ostin.  8)

Kannet on tylyt, fontti tosin erityisen hieno, mutta liian sekava. Sisäkannet vihdoinki hienosti tehty.

Armo kappaleena on hieno, ei siitä enempää.

Jälki on ehdottomasti yks Apulannan parhaista. Mahtava kappale. Laaf.
Väsynyt - Ei Onnellinen on mun mielestä aika kamala.

Akustisista en sano mitään.

Pidentelen näit arvostelui varmaan viel.

puska:
Aah, jälki on aivan mahtava. Mahtava melodia ja hyvät sanat. Loistavaa Sipe :).
Väsymys - ei onnellinen kuulostaa sellaiselta biisiltä, että pojat haluavat tehdä vähän vanhan tyylisempää Lantaa. Ei niin kamalasti iske, kun se kuulostaa minusta vain joltain yritykseltä palata menneeseen.

Akustinen Apulanta on aina herkkää ja ihanaa :)

Vilkku:

Jeh, Tounakan kanssa oon varsin samoilla linjoilla. Jälki on erittäin mainio, Väsynyt - ei onnellinen ei sano mulle mitään. Just sellanen, että kuuntelin sen läpi kaks kertaa ja totesin, että jaaha, semmonen tällä kertaa.

Kannet on aikas kamalat. Tai hienosti tehdyt kyllä mut ei vaan kiihota mun silmiä.

Armo on hieno biisi ja akustiset on kivoja. Kaiken kaikkiaan iso plussa siitä, että ton ep:n kuuntelun jälkeen tuli sellanen olo, että "voisinpas kuunnella lisää apulantaa". Sellasta fiilistä ei oo ollu pitkään aikaan.

Tepi84:
No mä oon kyl ihan eri mieltä noista uusista biiseistä.. sitä menoo pitää olla... siitä Apulaudan tunnistaa.. sipen biisi on aivan sekava... hyi  >:( Ei uppoo... ei sipen tekemät biisit sovi apulaudan juttuihin. Sen omiin sitten kyllä paremmin. Jäljessä on kertsi ainut hyvä kohta mutta ei muuten uppoo.. huono biisi. Mutta Väsynyt - ei onnellinen.. siinä on sitä mitä Apulanta on... toni se vaan osaa tehdä ne apiksen biisit.. vaikka onhan toikin aika hidas.. tätä juuri pelkäsin että hitaita ovat nämä kaksi uutta biisiä :( Että tavallaan olen pettynyt. Mutta tosiaan akoustiset ovat hyviä.. siitä iso plussa :) Väsynyt - ei onnellinen rokkaa :) Kaikilla tietenkin omat mielipiteensä.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta