Apulanta läppää > Julkaisut

Kesä EP ja myöhemmin levy

<< < (3/8) > >>

Tepi84:

--- Lainaus ---Vielä neljä viikkoa joutuu kituuttaan itteään.
Sitä me vaan kaverin kanssa mietittiin, että miten keikan voi viittoa. Siis huiteleeko ne vaan samalla, ku pojat puhuu tai laulaa? O_o Ei ymmärrä. No, mutta Provinssissa se viimeistään tiedetään.
--- Lainaus päättyy ---

Niin mä ton ymmärrän että ne viittoo samaan aikaan ku Tonde laulaa  ;D Joissain biiseissä saattaa tulla hieman kiire viittojalle.

Yoshi:
Ihan hemmetin hyvä toi uus biisi! :D

mummo:
Siis minkälainen se on?
YleX'lläkö sitä soitetaan? Näin mä ainakin kuulin. Va päivystänkö mä YleX'ää ihan turhaan?
Oliko sen nimi Paha ihminen?
------------------------------------------------------------
Sori nyt nää pienet kyselyt, mut mä en oo kuullu sitä vielä. Tuli paniikkihäiriökohtaus.  :'(

MUOX:
Nyt mä kuulinkin sen jo :]
Olihan se ihan jees. Ei nyt kovin ihmeellinen. Oli sielä kyllä sanotuksissa pari sellasta kohtaa joihin mä rakastuin ensikorvauksella. Toisaalta mulla on tässä Lannan uudemmassa matskussa muutenkin niin, että biisit aukee paremmin vasta parin kuuntelun jälkeen.
Äänitin sen.

Ja hei tuolta voi kuulemma kans kuunnella sen (n. 38min. kohdalla):
http://areena.yle.fi/toista?id=1272214

Yoshi:
Itsekin ensin kuuntelin korvat veressä tuota Yleäksää, mutta sitten onnekseni löysin tuon linkin. Olimpa tyhmä, kun en sitä tajunnut pistää, mutta onneksi mummo pelasti.

Itse olin aluksi vähän sillain, että "tässäkö se nyt muka oli", mutta kun pari kertaa sen kuunteli, niin jo iski ja lujaa.

Toni oli kirjoittanut apulanta.fi:ssä, että kyseisen biisin musavideo kuvattaisiin Provinssissa. Siis ihan siitä vaan suoraan. Nyt alkoi jo oikeasti pelottaa... :'''D
http://www.apulanta.fi/Uutiset/Toukojorinaa.html (viisastuin)

mummo:
Joo, nyt mäkin oon ihan koukussa tohon biisin. About viiden kuuntelukerran jälkeen nappas ja kovaa. Ihan huippu. (Pakko ihkuttaa vielä kun voi...)

Muakin jänskättää toi Provinssi. En kyll taida uskaltaa kertoa kaverille mitään tosta Provinssivideosta (paitsi ehkä paikan päällä), ku sitte se kumminki jättäis tulematta mun mukaan siinä pelossa, et se joutuu videolle.  ::)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta