Apulanta keskustelu

Yleistä läppää => Osta / myy / vaihda => Aiheen aloitti: Samuello - Tammikuu 13, 2008, 07:50:17 ip

Otsikko: Myydään: Harvinaisempaa sälää! (PÄIVITETTY 1.2!)
Kirjoitti: Samuello - Tammikuu 13, 2008, 07:50:17 ip
PÄIVITETTY 1.2!!
**************
Innostuin levyjen myynnin kautta kaivelemaan kaappeja ja ajattelin pistää harvinaisemmat rojut kiertoon, fanien haltuun :)

Eli tällaista olisi myynnissä, tarkemmat tiedot/kyselyt joko viestillä tai maililla:
--------------------------------------------
*Iltalehden keltainen lööppipaperi 19.10.1998: "Suomalainen huippuyhtye alasti lavalla NAKUSHOW raivostutti TV-katsojat". Kyseessä on siis apiksen legendaarinen nakuilushow telkussa jossain bändikisassa (en saa päähäni mikä se oli...), jossa he vain riehuivat Tex-Mex Cowboysin soidessa nauhalta taustalla :D Tästä saa ihan mielettömän hienon taulun kun tän kehystää. Ei ihan huippukunnossa (pelastin tän Ärrän roskiksesta), mutta sopii menoon! Saman päivän Iltalehti mukaan. Tätä ei ookkaan joka fanilla... :) -MYYTY!

*Äskeisestä showsta kolme valokuvaa, otettu ihan lavan edestä. Nää ei oo mun ottamia, vaan Nancyn. - 2/3 JÄLJELLÄ. 5e/2 kpl

*9/10 kpl promovalokuvia jäljellä (Saaran ottamia), nää on samalta aikakaudelta kuin Singlet 1993-1997 (yksi kuva on samoista lavasteista eli siitä sairaalavuoteesta..): 20e kaikki 10 kpl

*Kolme mustavalkoista valokuvaa (18x24 cm), yksi Sipestä ja kaksi Tonista. Nääkään ei oo mun ottamia. Joku janppa myi näitä 90-luvulla netin kautta :) Tonilla on kuvissa rastat, siitä voi päätellä aikakautta...: 10e kaikki kolme kpl.

-------------
KAIKKI EM. KUVAT (2+9+3 kpl) YHTEENSÄ 29e, sis. postikulut.
-------------

*Maalin alta -kirja. No joo, tää ei liene mikään harvinaisuus :) 5e

*Julisteita...paljon. Lähinnä 90-luvun loppupuolelta/2000-luvun alusta. Aika monta levyjen mainosjulistettakin ja Levy-Yhtiön kaupasta ostettuja. Jos olet melko "uusi fani" ja sinulla on ongelmia vuorata seinäsi uusilla hienoilla apiskuvilla, niin osta nippu näitä! Jos etsit jotain tiettyä julistetta, kysy ihmeessä.

KANNAATTAA OSTAA PALJON KERRALLA, SAAPI ALENNUSTA :)

Kuviakin tuotteista saa, jos pyytää kauniisti.
Otsikko: Re: Myydään: Harvinaisempaa sälää!
Kirjoitti: Tokya - Tammikuu 14, 2008, 08:18:55 ip
Kaikki valokuvat kiinnostaisi mua. Mutta en itse osaa arvioida järkevää hintaa ja olen köyhä maksamaan niistä mitään ihan karmeita hintoja.
Otsikko: Re: Myydään: Harvinaisempaa sälää!
Kirjoitti: Samuello - Tammikuu 15, 2008, 04:49:46 ip
Lainaus
Kaikki valokuvat kiinnostaisi mua. Mutta en itse osaa arvioida järkevää hintaa ja olen köyhä maksamaan niistä mitään ihan karmeita hintoja.

En mä mitään karmeita hintoja halua, mutta ei nyt ihan puoli ilman viitsi lähetellä. Pistä tarjous, sellanen mihin sulla on varaa, niin katsellaan lisää :)
Otsikko: Re: Myydään: Harvinaisempaa sälää! (PÄIVITETTY 1.2!)
Kirjoitti: Hemi - Helmikuu 20, 2009, 10:41:29 ap
Julisteet kiinnostaisi mua.. En vaan oo mikään rikas niin ei oo varaa maksaa älyttömyyksiä  :-[
Otsikko: Re: Myydään: Harvinaisempaa sälää! (PÄIVITETTY 1.2!)
Kirjoitti: Samuello - Maaliskuu 05, 2009, 09:53:42 ip
Enpä täällä ole pitkään aikaan käynytkään, eikä ole jatkossa tarkoituskaan. Jos vielä sälä kiinnostaa, niin ottakaahan maililla yhteyttä. Parempi että julisteet päätyy seinälle eikä vanhene tuolla kaapissa. Tarjotkaa jotain, halvalla lähtee. Tampereella asuville puoli ilmaiseksi. :)