Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - kreisi_greippi

Sivuja: [1]
1
Sekalaiset läpät / Olen tullut jäädäkseni, eroon ette pääse!
« : Maaliskuu 09, 2002, 05:26:26 ip »
Olen uusi ja ah, niin kokematon, että kaverini joutuu neuvommaan minua, kun en tajua mitään... :-/ olo on tymä, mutta kai se tästä paranee. No, on kuitenkin kiva vaan ilmoittaa tämmönenkin juttu, mä olen joka tapauksessa iloinen, koska nyt pääsen (kai?) tutustumaan uusiin apisihmisiin...niitä kun ei ole koskaan liikaa.  :) Pitää lopettaa, kaveri kun hoputtaa vieressä...sen kone... :(

2
Sekalaiset läpät / Ratiritiralla!
« : Maaliskuu 12, 2002, 04:34:13 ip »
Kiitos, kiitos...on kiva tuntea itsensä tervetulleeksi! Luulin, että tämä päivä olisi ihan paska, muttei se sitten ollutkaan...menkääpä ite sokokselle TET-harjoitteluun ja hinnoitelkaa kuusi tuntia tuotteita, eikä mitään muuta duunia! >:( Huomaa, että minuun luotetaan ja saan vastuullisia tehtäviä... :) en kyllä tosin itsekkään lykkäisi kaltaiselleni ihmiselle kovin vastuulisia hommia, että juu... ;) Mutta, onneksi on ystäviä, ja heidän tietokoonensa, jolla pääsee nettiin. ;D Ja ennenkaikkea, onneksi on Apulanta.  Ja meikä pääsee nauttimaan tämän kyseisen yhtyeen live-esiintymisestä ensi kuussa! Elämä on sittenkin ihanaa...ainakin useimmiten.
Taevaaseen ei piäse tännään joten turuvallista muatkaa helevettiin!  ;)

Sivuja: [1]


Keskustele Apulannasta uudistuneella keskustelupalstalla!
Nyt voit kirjautua kätevästi omalla Facebook-tunnuksellasi sisään.

Copyright © 2020 urbankillah visuals. Kaikki oikeudet pidätetään.