Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - piupau_muovia

Sivuja: [1]
1
Sekalaiset läpät / paska jippii...
« : Joulukuu 30, 2003, 09:58:51 ip »
voisin nyt kysäistä teiltä ihmisiltä,että minua on nyt niin PALJONruvennutRASSAAMAAN tämmöinen aika pirullinen asia.siis te jippiin käyttäjät.toimiiko teillä posti?koska se minulla ei toimi.näin hermoni menettäneenä menen kuuntelemaan tunnit ja jään odottelemaan hyviä neuvoja tuon paskan jippiin varalle.

2
Yleistä läppää Apulannasta / :'(voi kili..
« : Toukokuu 17, 2004, 09:11:25 ip »
älkää repikö päätä minulta, jos sanon, et hiekka oli aika pettymys..ja toni on kuulemma antanut lausunnon, et biiseissä ei ole ennen sitä levyä ollut kunnollista sisältöä..minkä muun takia apista edes kuuntelisi, jos ei sanojen? biisithän ei ole kovinkaan musiikillisesti taidonnäytteitä, mutta ne sanat. oon varma, et pystyn joka hetkeen löytämään jonkun biisin apulannan vanhemmasta tuotannosta..pojilla on nyt paljon näytettävää tuon uuden levyn kanssa..kaikki on mennyt alaspäin since akkm..
i`m so sorry
i`m feeling little blue
why does all the shit
burrie me? i try
but i cant find you!!
missee ootte pojat? :( :'(

3
Yleistä läppää Apulannasta / tyhmää
« : Lokakuu 02, 2003, 10:33:34 ip »
huomioitavan arvoinen seikka rupeaa aina ärsyttämään reidiota kuunneltaessa.......siellä soitetaan paskaa.....samaa biisiä soitetaan niin kauan että se tulee korvista ulos ja sitten soitto loppuu joksikin aikaa ja kohta muistellaan menneitä ja se sama biisi tulee uudestaan ja uudestaan.....enkä minä voi olla ainut joka inhoaa tätä!?vai?ei kai kaikki muut ole täräyttäneet kalloaan pienenä seinään ja päätyneet teletappien uudestaan tasolle..?vai onko  minulle käynyt niin?
onko jollain ollut ennen apiskautta (hieno sana)teknoaikaa??siis tullut kuunneltua tätä kaikkien vihaamaa/rakastamaa eurohumppaa?

4
Yleistä läppää Apulannasta / kesäloma
« : Maaliskuu 24, 2003, 09:37:33 ip »
ajatelkaa ihmiset tämän kaiken loskapaskan ylle ilmestyy kesä!
vain 9 viikkoo kun perhanan rääkki loppuu....keikkoja,uimista pyöräilyä....kaikkea  tajuttoman ihanaa!!joten toivottavasti ihmiset törmäillään vaikka ei tunneta!tutustutaan paremmin!
hehkutan ehkä liian paljon,mutta jollain on jaksettava elää yli matikan tunnin...hyvää kevättä kaikki!

5
Yleistä läppää Apulannasta / eka levy
« : Huhtikuu 09, 2003, 08:05:51 ip »
miten saitte ekan apis levyn?minun eka levy sattui olemaan plastik,jonka isäni tökkäsi käteen ja sano:ihan rytmikästä musiikkia.se on yks sen harvoista yllätyksistä,ja sattui osumaan aika nappiin,kun satun olemaan suuri fani...mitäs porukat mietitte himistä...monilla on ollu tosi ääri-vastauksia tähän,jotkut sanoo paskaks ja toiset jumaloi....

Sivuja: [1]


Keskustele Apulannasta uudistuneella keskustelupalstalla!
Nyt voit kirjautua kätevästi omalla Facebook-tunnuksellasi sisään.

Copyright © 2020 urbankillah visuals. Kaikki oikeudet pidätetään.