Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Samuello

Sivuja: [1]
1
Osta / myy / vaihda / M: Harvinaisempia levyjä (PÄIVITETTY 18.3.2008!)
« : ſyyskuu 29, 2007, 03:29:54 ip »
On tullut aika pistää jo monta vuotta kaapissa pölyttyneet levyt kiertoon.

Tällaisia löytyisi:

* Lavuaarista
* Hajonnut EP
* PVC-unelmia PROMO
* Tuttu TV:stä 7"
* Mikä ihmeen Apulanta? 7"

Ja seuraavat pahvikantiset singlet:

* Mitä vaan
* Liikaa
* Teit meistä kauniin
* Viivakoodit

Lisäksi jotain ei harvinaista:

* Mato
* Liikaa
* Mitä vaan
* Käännä se pois A ja B
* Anna mulle piiskaa
* Hallaa EP
* Torremolinos 2000 EP
* Teit meistä kauniin
* Ei yhtään todistajaa

Kaikki levyt keskimäärin hyvässä kunnossa. Tarkemmat kuntotiedot jne. selviää kysymällä. Pistäkää tarjouksia tulemaan. Nyt on hyvä tilaisuus päivittää kokoelmaasi harvinaisuuksilla. Useamman ostajille ylläreitä tiedossa :)

Levyt lähtee sille, joka ensimmäisenä esittää järkevän tarjouksen, mitään huippuhintaa en jaksa alkaa kyttäämään. Päivitän tätä ketjua sitä mukaa mitä levyjä on myyty...

t: Samuel

2
PÄIVITETTY 1.2!!
**************
Innostuin levyjen myynnin kautta kaivelemaan kaappeja ja ajattelin pistää harvinaisemmat rojut kiertoon, fanien haltuun :)

Eli tällaista olisi myynnissä, tarkemmat tiedot/kyselyt joko viestillä tai maililla:
--------------------------------------------
*Iltalehden keltainen lööppipaperi 19.10.1998: "Suomalainen huippuyhtye alasti lavalla NAKUSHOW raivostutti TV-katsojat". Kyseessä on siis apiksen legendaarinen nakuilushow telkussa jossain bändikisassa (en saa päähäni mikä se oli...), jossa he vain riehuivat Tex-Mex Cowboysin soidessa nauhalta taustalla :D Tästä saa ihan mielettömän hienon taulun kun tän kehystää. Ei ihan huippukunnossa (pelastin tän Ärrän roskiksesta), mutta sopii menoon! Saman päivän Iltalehti mukaan. Tätä ei ookkaan joka fanilla... :) -MYYTY!

*Äskeisestä showsta kolme valokuvaa, otettu ihan lavan edestä. Nää ei oo mun ottamia, vaan Nancyn. - 2/3 JÄLJELLÄ. 5e/2 kpl

*9/10 kpl promovalokuvia jäljellä (Saaran ottamia), nää on samalta aikakaudelta kuin Singlet 1993-1997 (yksi kuva on samoista lavasteista eli siitä sairaalavuoteesta..): 20e kaikki 10 kpl

*Kolme mustavalkoista valokuvaa (18x24 cm), yksi Sipestä ja kaksi Tonista. Nääkään ei oo mun ottamia. Joku janppa myi näitä 90-luvulla netin kautta :) Tonilla on kuvissa rastat, siitä voi päätellä aikakautta...: 10e kaikki kolme kpl.

-------------
KAIKKI EM. KUVAT (2+9+3 kpl) YHTEENSÄ 29e, sis. postikulut.
-------------

*Maalin alta -kirja. No joo, tää ei liene mikään harvinaisuus :) 5e

*Julisteita...paljon. Lähinnä 90-luvun loppupuolelta/2000-luvun alusta. Aika monta levyjen mainosjulistettakin ja Levy-Yhtiön kaupasta ostettuja. Jos olet melko "uusi fani" ja sinulla on ongelmia vuorata seinäsi uusilla hienoilla apiskuvilla, niin osta nippu näitä! Jos etsit jotain tiettyä julistetta, kysy ihmeessä.

KANNAATTAA OSTAA PALJON KERRALLA, SAAPI ALENNUSTA :)

Kuviakin tuotteista saa, jos pyytää kauniisti.

Sivuja: [1]


Keskustele Apulannasta uudistuneella keskustelupalstalla!
Nyt voit kirjautua kätevästi omalla Facebook-tunnuksellasi sisään.

Copyright © 2020 urbankillah visuals. Kaikki oikeudet pidätetään.