Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Kristalliprinsessa

Sivuja: 1 [2] 3 4
16
Yleistä läppää Apulannasta / Re: Voiko faneja ryhmitellä?
« : Joulukuu 20, 2002, 09:45:49 ap »
Siis levyt, jotka on tehty (yleensä) studiossa ja joissa on uusia biisejä. Kun esim. Apulannalla on nämä kokoelmat, Syitä ja seurauksia ja sit Singlet 93-97 ja live levy Lavuaarista, niin ne eivät ole studiolevyjä.
Sitten taas AKKM, Plastik, Heinola 10, Ehjä, Kolme, Attack ja Hiekka ovat studiolevyjä. Näin olen itse käsittänyt asian.

17
Yleistä läppää Apulannasta / Re: Voiko faneja ryhmitellä?
« : Joulukuu 19, 2002, 12:46:39 ip »
Mun kans. Kuulostaahan se vähän tyhmältä kun sanoo että Apulanta on mun elämä, tai ainaki suuri osa siitä, varsinkin kun mä en ole enään mitenkään älyttömän nuori. Monesti ihmiset vaan käskee kasvamaan aikuiseksi kun sanoo, et kuuntelee Apulantaa. Se kun on kuulemma lasten ja teinien musiikkia. Mun mielestä asia ei todellakkaan ole totta!

Tämä ei todellakkaan ole lasten musiikkia. En mä välttämättä soittais omille pienille lapsille tällästä musiikkia. Ja yleensä ne ihmiset jotka on kuullu just jotku radio soitto biisit, on ensimmäisinä tuomitsemassa. Kannattais ensin kuunnella vähän enemmän biisejä ja tulla vasta sitten puhumaan tai olla sitten kokonaan hiljaa. Tai siis kyllä mä tykkään keskustella musiikista myös sellasten kans jotka ei kuuntele Apulantaa, mut jos kommentit on et, Apis on huonoa musiikkia, mut se mitä mä kuuntelen on ihan loistavaa, niin sit vois mennä hankkimaan lisää kokemusta jostain. Mua vituttaa tollanen meininki!! Ja siihen törmää aika helvetin usein. Tiedän pari ihmistä lähipiiristäni (tai siis ihmisistä joiden kanssa olen tekemisissä usein, ihan vapaaehtoisesti) jotka tykkää Apulannasta ja muut ei sitten tykkää yhtään. Paitsi nyt mä oon saanu pari ihmistä käännytettyä sellaseen ihan jees mielipiteeseen, kun oon soittanu niille autossa kaikkia tosi hyviä biisejä. Tosin ei mun mielestä ihmisiä tartte käännyttää, jokainen kuuntelee mitä kuuntelee, mut voihan sitä löytää aina uusia juttuja. Mä "löysin" Apulannan yhden mun kaverin kautta ja olen hänelle kiitollinen. Se oli hyvä löytö.

18
Yleistä läppää Apulannasta / Re: KAIKKIKO?????
« : Helmikuu 08, 2003, 08:57:36 ip »
Joo, niinhän se tuntuukin ilman mitään sairauksiakaan. Mä oon myös sairas, kuumetta on ollu jo viikon. Alkaa pikkuhiljaa syömään tää jatkuva heikotus olo ja pääkipu. Sairaana ei oo mukavaa.

19
Yleistä läppää Apulannasta / Re: Rakas Toni!
« : Joulukuu 24, 2002, 08:58:10 ip »
Teit Vilkku ihan oikean päätelmän.

Pyydän anteeksi kirjoitustani  :-[ En ole oikeasti sitä mieltä. Olisi pitänyt vain pysyä hiljaa  :-X   (Mutta, kun sille fani, iikiik ym. postille on ihan eri osoitteet. En halunnut erityisesti pilkata ketään. No, ne jotka tajuaa, niin tajuaa.)

Hyvää Joulua tasapuolisesti kaikille, ollaan ymmärtäväisiä toisillemme. Itse en nyt oikein osannut. No, opetellaan yhdessä.

( Ja Sipen hiukset ovat oikeasti ihan jees.)

20
Yleistä läppää Apulannasta / Re: Rakas Toni!
« : Joulukuu 24, 2002, 05:46:30 ip »
Mä kans tykkään Apiksesta kun niitten biisit oppii tosi äkkiä ulkoo, jos vaan jaksaa harjotella!!8!!#! Niitä on  niiiiiiin  iiihana laulaa, varsinki koulussa tunnilla. Sitte kaikki opet valittaa, mut ei se haittaa !111!!!!!###!!1

Ja Toni on ihana ja tuukka ja sit se yx, kuka se oli, no se rumpali kuiteski. paitsi sillä on rumat hiiukset. onko ne luonnonkiharat?+ mä haluun tietää???9 mihin niille voi kirjotttaa?? mä haluaisi kysyä tonilta yhtä jutskaa, kun se ei vieläkään oo soittanu vaik se lupas!12!!!!!!! Niin tosi ihanaa joulua kaikille apulannan pojille ja sit niillee roudareille kans!11!!!!!

21
Yleistä läppää Apulannasta / Re: Huomasitteko eilen...?
« : Joulukuu 18, 2002, 12:29:20 ip »
Niinpä, eihän Sipe nyt mitenkään ujo ole, mun mielestä se on rauhallinen. Ja mun mielestä se on hyvä juttu, Simo on asia miehiä. Mä muuten olin kans sitä mieltä että kaikki on totta. En ois uskonu et Sipe on käyny parturissa, mut selvishän sillekin sitte syy. Oli kyllä ehdottomasti paras kuutámolla ohjelma ikinä! En katso sitä kyllä usein, mut kuitenkin.

22
Yleistä läppää Apulannasta / Re: Huomasitteko eilen...?
« : Joulukuu 17, 2002, 05:53:52 ip »
No nehän oli seuraavanlaiset:
a Olen pissinyt don huonojen dippikastikkeeseen (hih..)
b En ole koskaan käynyt parturissa
c Olen ollut alastonmallina

Ja b kohta ei ollut totta, koska Simo oli käynyt (ilmeisesti) kuvauksia edeltävänä päivänä parturissa värjäyttämässä juurikasvun pois. Ja alastonmallina hän on ollut lukioaikoina Heinolassa tuuraamassa kaveriaan. Ja tuo a kohtahan on nyt ihan selvä tapaus, kukas sitä nyt epäilisi, että Toni ja Sipe pissaavat paikkoihin joihin ei kuuluisi.

Olipas kyllä hauska ohjelma, ois vaan mukava tietää, että mitä on don huonojen pojat tuumailleet kun/jos ovat saaneet tietää moisesta tapauksesta. ;D

23
Yleistä läppää Apulannasta / Re: Huomasitteko eilen...?
« : Joulukuu 15, 2002, 01:34:22 ip »
siellahän se oli rumpalismies. oli muuten aika hyvää läppää.se dippikastike juttu oli aika mielenkiintoinen. voi olla et ei pojat oikein tykkää kun kuulevat et mitä on tullu syötyä.

24
Yleistä läppää Apulannasta / Re: voiko tämä olla mahdollista????
« : Helmikuu 08, 2003, 09:01:45 ip »
Joo, en minäkään. Luulinpa ennen että olisivat ihan kunnon miehiä ja hyvällä asialla, mutta niin sitä vaan erehtyy ihmisistä näinkin pahasti.

25
Yleistä läppää Apulannasta / Re: voiko tämä olla mahdollista????
« : Tammikuu 17, 2003, 01:32:17 ip »
Puolustukseni piti tulla sanomaan, että itse haen netistä vain sellaisia biisejä, joita ei muualta voi saada.  Sellaista biisiä, jonka voi kaupasta löytää, tai kokonaista levyä en ole koskaan netistä ottanut, itseasiassa en edes tiedä, että miten senkin vois tehdä. Ja hyvä niin, ei tarvikkaan tietää.
No Hiekka levyn biisejä olen kyllä harkinnut ottavani koneelle, koska en tiedä, että miten voisin levyn saada soimaan, kun en näitä kopiosuojaus hommia osaa kiertää. Olen sitten tyytynyt kuuntelemaan sitä normaalista soittimesta. Eikä siinäkään mitään vikaa ole.

26
Yleistä läppää Apulannasta / Re: voiko tämä olla mahdollista????
« : Tammikuu 15, 2003, 11:50:35 ip »
Ei se ole Apulannan biisi, sitä vain jostain syystä tuolla netissä jaellaan al:n nimellä, valitettavasti!

27
Yleistä läppää Apulannasta / Re: MITEN???
« : Helmikuu 09, 2003, 01:52:28 ip »
No niinpäs taisit vastata. No tuleepahan kahteen kertaan sitten kerrottua sellainenkin elämää tärkeämpi asia, että rakas Tonimme todellakin seurustelee  ;)

28
Yleistä läppää Apulannasta / Re: MITEN???
« : Helmikuu 09, 2003, 01:47:31 ip »
Mä en myöskään pidä siitä Irina versiosta, Tonin esittämänä biisi on huomattavasti parempi. Itsekkin bongasin sen juuri niistä lopputeksteistä.
Ja neiti Heinohan on Tonin turkulainen tyttöystävä..

29
Yleistä läppää Apulannasta / Re: MITEN???
« : Helmikuu 08, 2003, 09:06:55 ip »
Eikun se tais olla sille sarjalle se palkinto, jos nyt oikein ymmärsin asian. Siellähän se Heino tosiaan pällisteli lehdessä.

30
Yleistä läppää Apulannasta / Re: videot/dvd:t?
« : Tammikuu 17, 2003, 11:16:32 ap »
Se on jumala se uusi video.

Mä tykkään eniten Käännä se pois videosta, se on hyvä
biisi, ja video on loistava. Jotenki siinä on niin mahtava tunnelma, vaikka onhan se vähän synkkä. Mutta varsinkin se alku, jos sitä nyt joskus näytettäis, niin on hieno. Ikävää, kun videoista harvoin näytetään lopputekstejä ja alkuja. Ne on monesti tosi mielenkiintosia.

Sivuja: 1 [2] 3 4


Keskustele Apulannasta uudistuneella keskustelupalstalla!
Nyt voit kirjautua kätevästi omalla Facebook-tunnuksellasi sisään.

Copyright © 2020 urbankillah visuals. Kaikki oikeudet pidätetään.