Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Kristalliprinsessa

Sivuja: 1 2 [3] 4
31
Yleistä läppää Apulannasta / Re: Bring me down
« : Tammikuu 15, 2003, 11:59:19 ip »
Kyllähän ne pojat joskus lopettavat tuon Apulanta tuohun, onhan siitä merkkejäkin jo ilmassa. Mutta tuskimpa ihan lähiaikoina, eihän sitä Suomen ulkopuolistakaan maailmaa ole vielä valloitettu, hah! Onhan se hyvä että välillä pitävät lomaa, eihän sitä muuten jaksaisikaan.

Itse en usko siihen, että Apulanta varsinaisesti hajoaisi, siis sisäisiin ristiriitoihin tai johonkin mihin nyt bändit yleensä hajoavat. Luulen että pojat yksinkertaisesti päättävät että tämä oli nyt tässä, aika tehdä jotain muuta. Eiköhän se ole niin, että heillä kaikilla on vielä paljon tavoitteita myös Apulannan ulkopuolella.

Ja tuosta Pakkahuoneesta piti vielä sanoa, että itselläni oli myös samankaltaiset tuntemukset keikan jälkeen. Onneksi nyt on saanut huomata, että hommat vielä jatkuvat, toivotaan parasta!

32
Yleistä läppää Apulannasta / Re: RAUHALLISTA Joulua..
« : Joulukuu 31, 2002, 02:29:37 ap »
Kyllähän ne joskus soittaa niitä yksityiskeikkoja. Mua ei enään edes turhauttanut, vaan otti helvetisti päähän!! Mä oon arvostanu poikia siitä et ne on rehellisiä, mikä on tuossa hommassa varmaan aika vaikeeta, mut nyt mä en enään tiedä et mitä mä oon mieltä, etenkään Tonista ja joistakin sen lausahduksista.

Mun arvostus Tonia kohtaan on viimeaikoina valitettavasti vähentynyt. Onhan se totta, et niitä keikkoja ja levyjä täytyy promotoida, mut se että sanoo telkkarissa et "mä tulin tänne vaan siksi et mä saan rahaa, ostakaa nyt tyhmät lapset niitä vitun levyjä", niin kyllä mua alkaa sylettään. Okei, oli vähän kärjistetysti lainattu Tonin sanomisia, mut sitähän se pohjimmiltaan tarkoitti.

Toisaalta, täytyy ottaa huomioon, myös se, et kuka on kyseessä, koska onhan pojat sanoneet mediassa monestikin asioita joita eivät ole tarkoittaneet. Mutta tarkoitti Toni sitä mitä sanoi tai ei, niiin kyllä mua silti pistää vihaksi tollanen. Mä oon kuitenkin diggaillut ko. ihmisen/ihmisten toimintaa ja ostanut niitten kaikki levyt ja arvostanut heidän tekemisiään. Lähiaikoina on vaan liian monesti joutunut huomaamaan, et Toni sanoo asioita vaan siksi, et levyt myis. Tarpeen tullessa se esittää kilttiä poikaa, joka pitää omaa äitiään maailman hienoimpana ihmisenä ja välillä Toni taas on niin katu-uskottava ja rock ja vonkaa tytöiltä persettä junassa sen varjolla et soittaa bändissä ja on kuuluisa.

Mä en nyt tarkota tällä sitä, et kaikkien täytyis olla tätä mieltä, enkä mä oikein tiedä, et mitä mieltä olen itsekkään. Mua vaan tällä kyseisellä hetkellä ottaa rankasti päähän tää juttu ja olen erittäin vihainen.

No, tarkoitus oli lähinnä saada keskustelua aikaan ja purkaa omia tunteitaan ja eiköhän se onnistunut jossakin määrin!

33
Yleistä läppää Apulannasta / Re: RAUHALLISTA Joulua..
« : Joulukuu 27, 2002, 02:47:46 ip »
Millon tuo Heinola systeemi on? Ois kyllä aika siistii mennä tsekkaamaan poikia sinne. Ja festareille pitäis kans päästä. Täytyy kattoon et miten sitä ehtis. Mä vaan tykkään enemmän sisäkeikoista. Niitä vaan ei ole kesällä niin paljon.

34
Yleistä läppää Apulannasta / Re: RAUHALLISTA Joulua..
« : Joulukuu 24, 2002, 01:48:02 ap »
Hyvät Joulut kaikille!
Mä oon onnellinen kun oon löytäny Apulannan musiikin (vaikka kuullostaa tosi tyhmältä) ja mun mielestä on hienoa , että se yhdistää näin monta ihmistä ja merkitsee niin paljon monille. Sitä kait pojat alunperin tarkoittivatkin, ainakin toivon niin.
No tulipas minusta nyt tunteellinen näin jouluna. Syökää paljon karkkia, ja kuunnelkaa hyvää musiikkia, minä ainakin!

35
Yleistä läppää Apulannasta / Re: Muistakaa!
« : Joulukuu 25, 2002, 01:01:21 ap »
Mä tykkäsin kans. Mä pidän kaikista niistä miehistä, siis niitten musiikista ja varsinkin äänistä. Timo Rautiainen on aina niin rauhallisen oloinen ja jotenkin mukavan lupsakka.

Ja Jarkko Martikainen on huippu! Mua aina huvittaa ne sen puheosuudet siinä levyllä. Sillä on siisti puheääni. Mä tykkään hirveesti jos ihmisellä on mielenkiintoinen puheääni. Sellanen, että haluaa kuunnella koko ajan lisää.

36
Yleistä läppää Apulannasta / Re: Muistakaa!
« : Joulukuu 24, 2002, 04:03:12 ip »
Siis romanssi biisi. Se on tosiaan hyvä. Tonin ääntä on aina kiva kuunnella, siitä tulee heti parempi olo  :)

37
Yleistä läppää Apulannasta / Re: Muistakaa!
« : Joulukuu 22, 2002, 09:03:30 ip »
Tiernapoikia tulee kyllä soitettua tänä jouluna. Tuo joulupukin kuumalinja on muuten aika jänskä. Eihän sitä pienenä tuollasia tajunnu   ::)

38
Yleistä läppää Apulannasta / Re: Muistakaa!
« : Joulukuu 21, 2002, 12:47:10 ip »
Totta kai! Sitähän tässä ollaan odotettukkin. On muuten hyvä levy se tiernapojat. Olenpas joskus itsekkin esittänyt sellaista. Se oli hauskaa. Se levy on myös hauska, varsinkin Jarkko Martikaisen osuudet.

39
Yleistä läppää Apulannasta / Re: Saiko kukaan auki...?
« : Joulukuu 24, 2002, 06:21:01 ip »
Mä sain sen äsken toimimaan. Poistin entisen ohjelman ja otin tilalle sen mikä löyty tosta osoitteesta tuolta yläpuolelta.

Ei se itseasiassa ollu ees mitenkään ihmeellinen. Tuukka toivotti hyvät joulut ja käski käydä täällä. Ja käski ostaa levyn. Ihan jees.

40
Yleistä läppää Apulannasta / Re: Saiko kukaan auki...?
« : Joulukuu 24, 2002, 04:08:15 ip »
Helkkari! Mulla on tuo real play, mut en silti saa niitä näkymään. En oo saanu noita muitakaan
videoita näkymään! Ja mua vituttaa. Haluan nähdä sen madon ruotsikielisenä! Niin!  :(

No, täytyypäs alkaa katseleen tiernapoikia telkkarista. Jos se vähän lohduttais. Siellä sitä meidän Tonia taas potkitaan päähän.

41
Yleistä läppää Apulannasta / Re: Saiko kukaan auki...?
« : Joulukuu 24, 2002, 01:50:43 ap »
Mä en myöskään saanut auki, mut yritän kovasti. Kertokaa jooko, et mitä se Tuukka siellä toivottelee!! Mä haluan kans tietää. Jookos?

42
Keikat / Re: Paras keikkanne??
« : Joulukuu 16, 2002, 01:29:03 ip »
niin olihan se pakkahuoneen keikka toisaalta vähän vaisu, varsinkin se loppu osa alko vituttaan aika pahasti, siis kun keikka jäi vähän niinkun kesken. Mut kyllä ne parhaimmat keikat on ainaki mulla monesti ne joilla on viimeksi ollu ja sitte toi oulun keikka jolla olin niin ei se jotenkin tuntunu enää niin hyvältä. Pojilla tuntu olevan paljon paskempi meininki kuin etelässä. Tai siis soittihan ne ihan hyvät biisit ja näin, mut liian paljon vanhoja biisejä jäi kuulematta. Ja tuukka oli taas aika tylsistyneen olonen. Niin et kyllä se viimeisin pakkahuoneen keikka on sitteki se paras tähänastisista.

43
Keikat / Re: Paras keikkanne??
« : Joulukuu 14, 2002, 05:09:51 ip »
Paras keikka jolla mä oon ollu on kyllä ehdottomasti tuo tampereen keikka hiekka kiertueelta elikkä olikos se 15.11.
Kerrankin olin keikalla jossa myös tuukka näytti siltä et se diggaa olla lavalla kun yleensä se on tosi kyllästyneen olosena keikalla. Ja muutenki oli tosi loistava meininki.

44
Keikat / Re: Miksi porissa ei käy apulanta?
« : Tammikuu 16, 2003, 01:11:19 ap »
Tamperelainen en ole, mutta usein olen siellä Apulannan keikoilla ollut. Yleensä (tai sitten ei) Pakkahuoneen keikoille on k-15 ja "baari" alue erikseen. Eli ei tarvitse olla kahdeksaatoista vuotta. Kesän festarikeikat, nimenomaan tampereella, ovat sitten asia erikseen, joskus nekin ovat ikärajattomia, ilmeisesti melko monesti. En väitä olevani oikeassa, minä vain muistan näiden asioiden olevan näin.

45
Julkaisut / Re: Avaruuden syklissä.
« : Helmikuu 08, 2003, 09:12:29 ip »
Kerrohan vaan. Ei me naureskella sitten, ainakaan ääneen.

Sivuja: 1 2 [3] 4


Keskustele Apulannasta uudistuneella keskustelupalstalla!
Nyt voit kirjautua kätevästi omalla Facebook-tunnuksellasi sisään.

Copyright © 2020 urbankillah visuals. Kaikki oikeudet pidätetään.