Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Kristalliprinsessa

Sivuja: 1 2 3 [4]
46
Julkaisut / Re: Avaruuden syklissä.
« : Tammikuu 19, 2003, 12:26:31 ip »
Minä ainakin! Paska meininki on loistava biisi, parhaimpia biisejä Apulannalta aikoihin.

47
Julkaisut / Re: Onx teillä hiekkaa?
« : Joulukuu 22, 2002, 09:13:04 ip »
Mä taas tykkään kovasti kolmiolääkkeestä. Tosin aluksi se kuulosti aika kauheelta, mut nyt kun sitä on tullut kuunneltua, niin minä kyllä tykkään!

Tuosta onttosydämestä olen kyllä samaa mieltä, mulle se ei ole vielä auennut. Mä kans skippaan sen aina. Se vaan jotenkin kuullostaa niin säälittävältä. Siitä alusta tulee jo sellanen olo, et ei halua kuunnella sitä ollenkaan. Ehkä se johtuu just siitä, et kun sitä ei ole kuunnellu, niiin siitä ei tykkää. Jospa se vielä aukenis. Mulle on käyny monen Apulannan biisin kohdalla silleen, et ei oo aluksi tykänny ja myöhemmin se on sitte tosi killer biisi. No, onttosydän ei ainakaan vielä ole mun mieletä hyvä biisi. Ehkä sitten joskus.

48
Julkaisut / Re: Onx teillä hiekkaa?
« : Joulukuu 19, 2002, 01:01:55 ip »
No en mä oikeen osaa selittää, mut yritän kuiteski. Tälläsistä asioista on helpompi puhua kuin kirjottaa.
No siis ekaksi hiekka biisi, niin kyllähän se alku on aika outo. Se alkuhan vois olla mikä tahansa biisi mikä tulee radiosta, mut loppu sitte ei. Onneksi, muuten se kuulostaa ihan Apulannalta. Ja sitten koko levy, niin se kuulostaa, mun mielestä, sellaselta tosi "puhtaalta". Siis kun ennen on ollu ees vähän sellasta säröä ja jotenkin ne muut levyt on kuullostanu vähän sellasilta, tai siis siellä on , ehkä soitettu myös akustisesti, niin tää kuullostaa tosi sähköseltä. Tosi huonosti selitetty, en mä nyt oikeen saanu sanottua silleem niinku oisin tarkottanu. Niin ja mun mielestä Toni laulaa paljonpaljon paremmin entä ennen. Ja tosi monella eri tavalla. Sitä huutamista ei oo enää niin paljon, ja sekin on ehkä sellasta "laulettua huutamista". Siis tykkään mä siitä huutamisestakin, mun mielestä mitä kuuluu on aivan ykkös biisejä. Mutta ´vaihteeksi on kiva kuunnella myös oikeeta laulamista. No eihän Toni koko levyä laula silleen tosi kauniisti, mut ei se mun mielestä oo enää sellasta kapina rääkymistä.
Niin, tää oli mun mielipide, eikä se tullu mullekkaan ihan selväksi, joten ois kiva kuulla mitä muut ajattelee.

49
Julkaisut / Re: Onx teillä hiekkaa?
« : Joulukuu 19, 2002, 12:10:14 ip »
Kannattaa ehdottomasti hankkia.Meitsi diggaa kans ja paljon. Onhan se tosin aika kummallinen apulanta levy, minun mielestäni, mutta kaikessa "kummallisuudessaan" todella hyvä.

50
Julkaisut / Re: Onx teillä hiekkaa?
« : Joulukuu 18, 2002, 12:46:52 ip »
Niinpä, paska meininki on ihan ykkönen. Se on vähän niin kuin ne alku aikojen loistavat biisit, mutta PALJON paremmin soitettuna ja laulettuna. Meitsi diggaa.
Ja sain äskön käsiini viivakoodit sinkun b-puolen vihollinen, ja se on kans aika hauska. Se ois huippu jos sen kuulis livenä!

51
Julkaisut / Re: Onx teillä hiekkaa?
« : Joulukuu 17, 2002, 03:29:15 ip »
Mä tykkään kans hetkestä, tosi tosi paljon! Hiekkaa on tullu kuunneltua niin paljon viime aikoina, et kuuntelin just  vaihteen vuoksi pitkästä aikaa plastikkiä ja varsikin maanantai biisiä. Se kyllä lähtee ja kovaa! Vaikka tuskinpa se nyt kaikkien suosikki on, onhan se vähän linjasta poikkeava.

Mut hiekasta vielä, et onhan se hyvä levy, vaikka kyllä mä vierastin aika paljon niitä disco komppeja ja "muita kummallisuuksia". Varsinkin aluksi se kuullosti tosi oudolta levyltä, mutta onhan ne uudet biisit yleensä vähän kummallisia aluksi. Paitsi jotkut biisit on sitte ihan loistavia, niin kuin esim. paska meininki! Se on ihan tajuton biisi, ihan mahtava, niinkun b-puolet yleensäkkin.

Pitää muuten sanoa vielä siitä "hullun lehmän varjossa" jutusta, et mä oon miettinyt kans sitä, ilman mitään järkeviä johtopäätöksiä. No, ehkä se vielä joku päivä selviää.

52
Julkaisut / Re: Jumala-video.
« : Helmikuu 10, 2003, 03:38:42 ip »
Mä kans aattelin et joku sen ottais puheeksi, ettei video ollu Tuukan tekemä. Mutta eihän Jasse ollu nähny videota ollenkaan aikasemmin, niin se ei varmaan tienny siitä oikeen mitään. Siis että miten se on tehty ja miksi se ei ollu Tuukan tekemä ja näin. Olisin kyllä luullu ei ois tienny.

Mutta ihan hyvät pisteet tuli. Itse olin aika yllättynyt, varsinkin kun Ville Leinonen anto niin hyvät pisteet. Ois jotenkin oottanu ankarampaa tuomiota noilta ihmisiltä, mutta hyvä näin.

53
Julkaisut / Re: Jumala-video.
« : Helmikuu 09, 2003, 02:04:28 ip »
Joo, listahan se on ohjelman nimikin, joten listamuzakkia siellä sitten näytetään.
Sattuiko muuten kukaan katselemaan ko. ohjelmaa, itseltäni jäi väliin perjantaina. Ois hauska tietää, että minkälainen ohjelma se sitten olikaan.

Ja videosta vielä, että se kyllä näyttää aina vaan paremmalta joka katselukerran jälkeen. Aluksi se vaikutti tosi huonolta, mutta nyt se on jo ihan jees video.
Ja kaikilla jotka videoita haluavat katsella, niin tsekatkaahan moon tv:n videoraati, siellä näytetään muitakin kuin listavideoita, ja ohjelma on muutenkin ihan loistava  ;D

Sivuja: 1 2 3 [4]


Keskustele Apulannasta uudistuneella keskustelupalstalla!
Nyt voit kirjautua kätevästi omalla Facebook-tunnuksellasi sisään.

Copyright © 2020 urbankillah visuals. Kaikki oikeudet pidätetään.