Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - virtahepo

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 9
16
Muut bändit / Re: Bitch Alert
« : Lokakuu 16, 2003, 02:01:53 ip »
En oo koskaa kuullu kyseisestä orkesterista. Oon sen verran ennakkoluulonen et en ehkä haluukkaan kuulla kun kuulostaa nii pelottavalta. :-/

17
Muut bändit / Re: jonna- tyytyväinen :P
« : Lokakuu 11, 2003, 10:20:34 ip »
Jonna on hyi.. Mitä luultavimmatusti vain yhdenhitin ihme jota kukaan ei ees muista vuoden tai parin päästä. Jonna ei ees tee omia biisejä vaan just Elastinen ja muut tekee ne sille,se on vähä ku lausuis jonku toisen runon--ei se voi kuulostaa hyvältä! Ja lisäks Jonna myy vaan ulkonäöllä,paljaalla pinnalla ja se on jotenkin säälittävää. Rahaa on tultava joka tuutista. Ja just sen musavideot on suoraan jenkeistä plagioituja..eli ihan kamalaa..

18
Muut bändit / Re: vilkkumaija
« : Lokakuu 11, 2003, 10:13:13 ip »
Minen pidä Maijasta. Huono ääni,inhottava..Mutta oivallisia sanotuksia kylläkin.

19
Sekalaiset läpät / Re: Vapaa aihe
« : Marraskuu 13, 2003, 01:57:01 ip »
Ystävä sana sanoo mulle ainakin jotain suurta. Ystävä on sellainen joka ymmärtää ja joka tulee ymmärretyksi. Ja johon voi luottaa satavarmasti. Ystävä on ainutlaatuinen. Niinkun että kaverit on sellasia mukavia ja niiten kanssa viihtyy ja noin. Mutta ystävä on enemmän. Ystävä on sellainen henkilö että olisi melkein valmis kuolemaan puolestasi ja sinä hänen puolestaan.
Niin minä määrittelen ystävän.
Ja jos jollain on viisi tuollaista ystävää, niin en voi kun olla iloinen hänen puolestaan.

20
Sekalaiset läpät / Re: Vapaa aihe
« : Marraskuu 12, 2003, 07:01:35 ip »
salza--> VAIN viisi ystävää..?
Viis ystävää on kyllä todella paljon.

21
Sekalaiset läpät / Re: Vapaa aihe
« : Marraskuu 11, 2003, 02:08:19 ip »
Enpä tiedä onko tuo ryyppääminen kaiken vaivan väärti. Ja voin sanoa kokemuksesta että on TUSKAA olla ainut selvä kännisten keskellä.
Minun mielestä tärkeintä on että jos kaverit kinuaa sua tekemään jotain, niin pysyy mielipiteessään ja tekee niinkuin kokee oikeaksi.

22
Sekalaiset läpät / Re: Vapaa aihe
« : Marraskuu 10, 2003, 04:23:38 ip »
Mulla ei ainakaan ole elämää.
Ja olen ylpeä siitä.
Toisinaan.

23
Sekalaiset läpät / Re: Vapaa aihe
« : Marraskuu 06, 2003, 01:25:08 ip »
Ei se ole vain nykyaikaa. Ihminen on aiheuttanut tuhoa oikeestaan koko olemassa olonsa ajan.

24
Sekalaiset läpät / Re: Vapaa aihe
« : Marraskuu 05, 2003, 08:45:37 ip »
Ihminen ei todellakaan erotu eläimistä muuten kuin ehkä kehittyneen kommunikaation ja järjestelmällisen oman lajin yksilöiden surmaamisen takia.
Ja tottahan tuo on että ihminen se tappaa eikä ase. Mutta aseilla on muukin merkitys kuin vaan tappaminen. Aseet ovat valtaa. Miksi amerikan yhdysvallat (huomatkaa pienet kirjaimet) on maailmanvalta?? Sillä on suurin armeija ja eniten tuhovoimaa. Ja jenkithän tekee mitä tahtoo, koska niillä on aseet-niillä on valta. Mutta esteenä on tällainen hassu valtio kuin Venäjä. Sillä on yhtä suuret määrät asekalustoa kuin jenkeillä ja molemmat maat pystyisivät posauttamaan koko maapallon alta aikayksikön.
Ihminen on maailman suurin ongelma.

25
Sekalaiset läpät / Re: Vapaa aihe
« : Marraskuu 03, 2003, 08:12:49 ip »
Jep. Vois ampua Bushin ja sit hävittää kaikki aseet maan päältä. Ne on turhia.

26
Sekalaiset läpät / Re: Vapaa aihe
« : Marraskuu 02, 2003, 10:01:55 ip »
Se tais hakee Tallinna jutus sitä et ku Suomes ei oo nii paljoo katukoirii ku Viros, ni ei niille tarvi tehä mitää..Ja toinen syy on et se olis kenties hieman egosentrisesti ajateltu et pelastas koirat omista jaloista haukkumasta.. Ja onhan viro lähempänä ku Ranska.
Onhan se iha ymmärrettävää ei jotku kaukaset asiat tietenkää kiinosta,vaan ne asiat mitä tapahtuu lähellä.
Ottakaamme esimerkki (kaikkia ärsyttääksemme) että jos afrikan heimosodat tapahtus tossa naapurissa ni varmasti meitä suomalaisiakin kiinostas enemmän..Vai mitä pojat?!

27
Sekalaiset läpät / Re: Vapaa aihe
« : Marraskuu 02, 2003, 02:57:45 ip »
Mä olisin ainaki valmis taistelee sellasen asian puolesta, et kaikki hyvinvointivaltioiden ihmiset lahjottais kehitysmaiden ihmisille 50 euroa vuodessa. Kelatkaa kuin paljon seki auttais? Eikä ees oo suuri summa-vähän yli 4e kuussa.

28
Sekalaiset läpät / Re: Vapaa aihe
« : Marraskuu 02, 2003, 02:52:12 ip »
Onko sillä nyt sitten mitään väliä jos keskustelut ei ihan pysy alkuperäsessä kaavassaan ??? Eiks se oo aika normaalia, et jos puhutaan vaik mansikoista, ni jollekin tulee mieleen mustikat..?
Oke,mä oon ihan hissun kissun nyt..

Mut kertokaas nyt, että jos saisitte muuttaa yhen asian maailmassa, ni minkä muuttasitte?
Vähä mä repesin ku katoin vahingossa missikisoja ja niilt kysyttiin toi kysymys,ni se yks sano pelastavansa Tallinnan katukoirat..Ei sillee et väheksyisin Tallinnan katukoirien asemaa, mut mun mielest vois muuttaa jotain merkittävämpää..

29
Sekalaiset läpät / Re: Kuunteletteko radiota?
« : Lokakuu 13, 2003, 04:31:24 ip »
En kuuntele radiota kun jos on pakko esim. jossai julkisilla paikoilla. Jos olis joku huvä kanava nii sit ehkä. En vvan jaksa kuunnella jotai hittirenkutuksia tai juontajien limasta puhetta..

30
Sekalaiset läpät / Re: absolutismista
« : Marraskuu 01, 2003, 10:32:41 ip »
Mulla mielestä on kiva lukee se jätkän kommentteja,ne herättää ajatuksia. Toisinaan kyl vähä liikaaki, nii et menee iha sekasi et mitä oli ekaks sanomas.. Sitäpaitsi,ne herättää keskusteluu ja jopa pienoista riidan aihetta.. Sanokaa mitä sanotte mut mun mielest on mukava seurata kun ihmiset taistelee netin välityksellä.
Ja juu,ei tästä nyt tarvi mitää kauheeta numeroo tehdä. Se mitä mä sanoin oli vaa yleinen kannanotto.

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 9


Keskustele Apulannasta uudistuneella keskustelupalstalla!
Nyt voit kirjautua kätevästi omalla Facebook-tunnuksellasi sisään.

Copyright © 2020 urbankillah visuals. Kaikki oikeudet pidätetään.