Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - virtahepo

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 9
31
Sekalaiset läpät / Re: absolutismista
« : Lokakuu 31, 2003, 10:10:01 ip »
Ai että ei pitäis mennä sanomaan mitään.. Jaahas. Onhan rautalinnun kommentissa sarkasmin piirteitä, mutta minä ainakin näin sen ihan sellaisenaan. Johtuen ehkä yleisestä kielteisestä tavasta, miten ihmiset suhtautuu se jätkän sepostuksiin. En tiedä, ehkä oon sitten se pahin tosikko mutta näin mä asian näin.

32
Sekalaiset läpät / Re: absolutismista
« : Lokakuu 30, 2003, 07:31:55 ip »
Hei ettehän te voi sanoo et "en mä jaksa lukee sen tekstejä ku ei niist tajuu mitää". Eihä teijänkää puheist sanotaa mitää tollast. Ja kai tääl nyt saa sanoo sen mitä ajattelee iha vapaasti.. Ehkä se jätkä puhuu monimutkasesti tai sit teijän aivot ei tahdo rekisteröidä efektiivisiä kommentteja.. ???

33
Sekalaiset läpät / Re: absolutismista
« : Lokakuu 30, 2003, 04:10:20 ip »
Aletaan nyt sitten miettimään että mitkä ne "hyvän elämän" todelliset arvot ja kriteerit ovat.. ??? Mut kyl se niin on et jos et kouluttaudu,ni et saa "kunnon" ammattia tai ollenkaa ammattia. Siinähän sitten on totaalisesti yhteiskunnan ulkopuolella. Mut en mä kyllä sellast tajuu et joku opiskelee viistoista vuotta eikä saa ammattii.

34
Sekalaiset läpät / Re: absolutismista
« : Lokakuu 29, 2003, 07:06:16 ip »
Tässä taas hyvä esimerkki liioittelusta. On se vaikeeta löytää balanssia asioihin. Joko tungetaan tietoa korvista ja kurkusta alas niin että vähemmästäkin tukehtuu. Tai sitten asiasta ei informoida ollenkaan niinkuin rautalinnun tapauksessa. Loistavaa.

35
Sekalaiset läpät / Re: absolutismista
« : Lokakuu 29, 2003, 03:09:27 ip »
On se fiksua alkaa miettiä jo yläasteen puolessavälissä että mitä tekee kun se valinta kuitenki pomppaa pian naamalle. Mut mulle ainaki se oli perkeleen ahdistavaa ku kasilla (ja jopa seiskallakin) alettiin tivata että mitä sitä elämässään tekee. Siinä vaiheessa varmaan yks kymmenestä tietää edes että minne menee peruskoulun jälkeen.  ::)
Ja mua ainaki ketuttaa se että lukioo kaupitellaan peruskoululaisille sillä että "ei tarvi heti tietää mitä haluaa isona tehdä". Juu,ei kahtena ekana päivänä mut sen jälkeen höngitäänkin jo niskaan että mitä aiot kirjottaa ja millon aiot kirjottaa. Mitä sen jälkeen ja sen jälkeen. Vittuako siinä vaiheessa vielä mitään voi tietää. Ihan typerää. Aluks kasataan rekkalastillinen painoa lasten niskaan ja vielä ihmetellään kun ne ei jaksa kantaa.
Mä oon onneks jo viisvuotiaasta tietäny mitä haluan. Tai ainaki luullu tietäväni. :-/

36
Sekalaiset läpät / Re: absolutismista
« : Lokakuu 28, 2003, 02:03:05 ip »
Oon siinä ihan samaa mieltä Katjan kanssa et ihan sama mistä jengi saa kiksinsä. Näin narsistisesti ajatellen,kunhan ei tuu mun tielle. ;D Juu,en mä tajuu mitä jengi tekee lukios tai vaik amikses jos ei oo mitää motivaatioo opiskella.. Ja niiku sanoin mulle on iha sama et tekeeks joku matskun tunnil tehtävii vai ei,kunhan pitää päänsä kii eikä häititse muita. Ei pidä alkaa terrorisoimaa muita vaik itteensä ei kiinnostaiskaa.  :-/

37
Sekalaiset läpät / Re: absolutismista
« : Lokakuu 26, 2003, 08:49:15 ip »
Minen tässä ala selittelee mmitä kaikkee meijän koulussa tai sen lähellä on kun ei ketään kuitenkaan kiinnosta..Mutta noista limu automaateista sen verran että mun mielestä ainakin ne saa olla siellä minne ne on pystytetty,vaikka koulun käytävällä. Se on sitten jokaisen omasta itsehillinnästä kiinnii että ostaako limpparin vai ei. Ja se jätkä ei siinä ole mitään hävettävää jos on rikkaat vanhemmat ja saa paljon viikkorahaa tai karkkia joka päivä. On sellane pieni katkeruuden maku sun puheessas,"kun minä olin pieni..". En minäkään viikkorahaa ole koskaan saanu ja oon viettäny karkkipäivää lauantaisin. Mulle ainaki on ihan sama vaikka joku sais kuun taivaalta,en mä niille ala valittaa,ei se oo niitten syy.

38
Sekalaiset läpät / Re: absolutismista
« : Lokakuu 11, 2003, 10:51:37 ap »
No juu. Onhan asia niin että kaikenlaista erilaisuutta halveksitaan nyky-yhteiskunnassa.Mutta mun mielestä sellaset ihmiset jotka osaa olla eri mieltä asioista ku muut on paljon mukavempia ihmisiä ku sellaset massan mukana kulkevat. ;) Ei täs oo tarkotus millään lailla dissata sellasia henkilöitä jotka juo tai käyttää erinäisiä päihteitä. Käytän itsekin alkoholia tosin hyvin hyvin vähän. Mutta mun mielestä se osottaa jonkinmoista vahvuutta että osaa olla erilainen ja tehdä mitä haluaa. Mä haistatan paskat kaikille jotka tulee arvostelemaan yksilön erilaisuutta tai henk.koht. mielipidettä. ;D

39
Sekalaiset läpät / Re: WC:n seinäkirjoitukset
« : Marraskuu 05, 2003, 08:36:42 ip »
Löytyyhän useimmista vessoista jotainnaurettavia huora-,haistakaa paska-,painu vittuun-tekstejä. Se on aika säälittävää. Mut jos jossain jotai tekstiä tai raapustusta nään niin enpä jaksa vaivautua kummemmin sitä lukemaan. Toivottavasti joku nauttii niiden juttujen kirjoittamisesta, koska niitten pois peseminen tuottaa suurta vaivaa.

40
Sekalaiset läpät / Re: Paikkakunnat
« : Marraskuu 10, 2003, 09:34:28 ip »
Hei,savon murre on just hienon kuulosta!

41
Sekalaiset läpät / Re: Paikkakunnat
« : Marraskuu 10, 2003, 04:20:33 ip »
Ehkä hesalaisista niin usea on egosentrinen paska koska "stadilaisuudesta" on tehty niin iso juttu. Paskaako sillä on väliä että asuuko tuppukylässä vai toooosi suuressa helsingissä. Ei se tee ihmisestä huonompaa vaik ei asuis stadissa. Mut se on kai joittenkin vaikee tajuta.
Ja jos nyt aletaan verrata kaupunkien kokoa, ni Helsinki on pikkunen paska suurkaupunkien jaloissa. Miljoonakaupunkien slummitkin on suurempia kuin iso iso helsinki city.

42
Sekalaiset läpät / Re: Paikkakunnat
« : Marraskuu 10, 2003, 12:22:13 ip »
En pidä varsinaisesti mistään suomen kaupungista koska kaikkialla on kuitenkin talvi ja lunta. Tahtoisin Australiaan.

Mutta helsinkiin en tahtoisi koska mun kokemukset helsinkiläisistä on niin itsekeskesiä paskoja et ei kiitos.

43
Sekalaiset läpät / Re: elämää tärkeämpi kysymys
« : Marraskuu 13, 2003, 01:52:42 ip »
Pitää hukkua niin syvälle ettei ruumista edes etsitä. Säästyy muut näkemästä sen rumuuden.
Ja muutenkin,mitä järkeä hukuttautua kylpyammeeseen jos voi hukkua vaikka tyyneenmereen..? Pitää lähteä tyylikkäästi.. ;)

44
Sekalaiset läpät / Re: elämää tärkeämpi kysymys
« : Marraskuu 11, 2003, 02:13:56 ip »
Noh,oikeastaan on ihan typerää sanoa että millaista on ja miltä tuntuu silloin kun on kuolemassa. Minä en ainakaan voi kokemuksesta puhua ;D Tuskin kukaan teistäkään.. ::)
Mutta katsoin joskus jotain dokumenttia jossa haastateltiin muutamia ihmisiä joita oli ammuttu. He sanoivat että eivät muista välikohtauksesta miltei mitään.

45
Sekalaiset läpät / Re: elämää tärkeämpi kysymys
« : Marraskuu 10, 2003, 09:39:12 ip »
Kauheinta olis kuolla pelästyneenä.
Minä ainakin pelkään kuolemista esim siten että kävelen pimeässä ja joku hyökkää vaikka puukon kanssa ja tappaa mut. Ei siinä kuolemisessa tai kivuissa mitään sinäänsä, mutta se että säikähtää,on pahinta.
Esimerkiks jos joku tulis ja ampuis mut takaapäin niin että en edes huomais että se aikoo ampua mut, niin se ei olis yhtään kamalaa.. Vapaaehtoisia murhaajia??

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 9


Keskustele Apulannasta uudistuneella keskustelupalstalla!
Nyt voit kirjautua kätevästi omalla Facebook-tunnuksellasi sisään.

Copyright © 2020 urbankillah visuals. Kaikki oikeudet pidätetään.