Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - maijja

Sivuja: 1 [2] 3
16
Sekalaiset läpät / Re: Ajattelin vain avata suuni.
« : Toukokuu 11, 2004, 10:23:41 ap »
joo. siis anteeksi. nettis, nettipäiväkirja. joo. minä sellaiseen epäsäännöllisen säännöllisesti kirjoittelen. tutustumaan saa tulla jos uskallusta riittää. :D

17
Sekalaiset läpät / Re: Ajattelin vain avata suuni.
« : Toukokuu 05, 2004, 06:55:45 ip »
kiitoskiitos. Minä täällä yritän nyt olla hirmu aktiivisena, että uusiin ihmisiin tutustuisin.  ::) Sitten semmosta kyselisin vielä että onko teillä nettiksiä?? niin kovasti tykkään ihmisten elämää seurailla. (miten niin en omista omaa elämää?? :P)

Mutta joo. Minä tästä lähen sanomaan omat mielipiteeni kaikkeen.  ;D
Minusta kuulette vielä.

18
Sekalaiset läpät / Ajattelin vain avata suuni.
« : Toukokuu 05, 2004, 10:01:15 ap »
En tiedä miksi tämän tein. Olen vain seuraillut asioita taka-alata ja lopultakin päätin sanoa kunnolla hei. En muista olenko kunnolla vielä esittäytynyt, se voi olla mahdollista. En muista. Minä olen Maijja. Pieni tyttö täältä oulusta (opiskelen limingassa, mutta en minä täällä asu.)
Minä olen
Identeetti kriisistä kärsivä.Tunteellinen, hyväystävä, Kirjeystäviä tahtova,(jos tunsit piston sydämmessäsi niin kerrokerro.)paljon asioita ajatteleva, tuleva turvallisuusvalvoja, apulantaa kuunteleva, musiikki on elämä,partiotakin harrastelen ja sukeltelen. omistan paljon heppaystäviä, joskus yksinäinen, vainoharhainen. poikamainen.

Tälläinen minä.  

Pidän
ihmisistä,kesästä,löysistä vaatteista,pipoista,eläimistä,merestä,auringosta,kirjoittamisesta,iloisuudesta,persoonallisuudesta,lapsuudesta,leikkimielisyydestä,delffiineistä,päivänkakkaroista,helmistä,yöstä,nukkumisesta,hymyilemisestä,nettiksistä,musiikista,rummuista,väreistä,vihreästä erityisimmin.

Hyvää päivää vain teille uudet ystäväni.
En tiedä olisiko minun pitänyt tehdä tätä. Mutta haluaisin teihin tutustua.

19
Yleistä läppää Apulannasta / Re: millasta porukkaa..?
« : Huhtikuu 27, 2004, 06:50:39 ip »
hei kaikille.
Minä olen 16 ja apulannasta tykkäillyt n. 3 vuotta. luulisin.

20
minulla niin paljonkin tuo vaihtelee, kun en ole oikein sitä lemppariani nuista levyistä vielä löytänyt... että kaikki aina peräkkäin. :D

...ja päällekkäin...

21
Yleistä läppää Apulannasta / Re: Tuukka <3
« : Helmikuu 14, 2005, 10:36:55 ap »
Noh. nyt se sitten vahvistui, onhan tuota pelättykin jo yksi talvi. Nyt voi oikeastaan huokaista, Tuukka lähtee tekemään hyvää työtä tv:n puoleen ja saamme nähdä vielä hänen videoitaankin. Sen homman se jätkä ainakin osaa!

Mutta viime kesän keikat jäivät sitten tuukan viimeisiksi, kummallista ettei jätkä halunnut vetää vielä kiertuetta nimellä "viimeinen", no ehkä kiire oli. tj.

Joskus oikeastikkin kiinnostaa mitä tuolla kulissien takana oikeasti tehdään, kun alkaa kuvittelemaan omiaan ja keikkakiertue on jo alkanut ja tuukkaa ei ole näkynyt ja vasta nyt tuo tiedote tuli.
Ja tuokin tiedote oli sen takia ettei levyn myynti vähene ihan kamalasti.
Noh, fanien on vain totuttava tähän vaikka me sitä bändiä pyöritämme.

Suuri kiitos Temosen pojalle mahtavista vuosista. Suuret ablodit ansaitset!!!

22
Yleistä läppää Apulannasta / Re: A.L.unia...
« : Kesäkuu 24, 2004, 05:32:02 ip »
hmm... nyt kun oon teidän unia lueskellut, niin edesauttaiskohan se että minäkin joskus jotakin unta näkisin. Eilen illalla katsoin sen apulannan keikan läpi kelauksella ja viimistä toniakaan telkkarista ei voinut missata... Oon vaan ollu ihan sekasin provinssin jälkeen. Kummallista, en minä ennen näin vannoutunut musiikin kuuntelija ollut.  

23
Yleistä läppää Apulannasta / Re: Valokuvia
« : Elokuu 29, 2004, 07:06:20 ip »
Tositositosi hienoja kuvia teillä. ooh. saisimpas itsekkin sen digikameran hommattua niin olisi elämä huomattavasti helpompaa. ja sitten olen keksinyt uuden villityksen; videokamera!! Olen koko viikonlopun kävellyt se kädessä joka paikassa. :D:D

24
Yleistä läppää Apulannasta / Valokuvia
« : Elokuu 25, 2004, 04:25:15 ip »
Pieneen päähäni pälkähti keskellä koulupäivää, että kun kaikkihan ovat selanneet apulannan nettisivujen kuvat ja galleriat. Niin avatkaamme kotikoneemme kätköt ja valokuva-albumimme sivut ja laittakaamme omia otoksiamme nähtäväksi.

Paikka ja päivämäärä olisi kanssa kiva.

Itse laittelen kuvia mitkä kaverini otti, vasta sitten kun kotiin pääsen. (perjantaina)

Mukaan sekä keikka kuvia että fanikuvia- kaikki mukaan vaan. :D

(ei mua ees suotta väsytä. antakaa se minulle anteeksi.)

25
Niimpä. Vaikken asiaan uskonutkaan niin tosiaan helpotti tuo tonin kirjoitus.

Mutta nyt saimme kovan muistutuksen siitä että kaikki hyvä loppuu aikanaan. niinhän se menee.
Nyt meni tehis. :'( ehkä parin vuoden päästä tämäkin asia on ajankohtainen apulannan kohdalla. mutta nauttikaamme vielä poikien musiikista, niin kauan kuin he sitä meille tarjoavat.

Syvä kiitoksen kumarrus pojille kun ovat meille musiikkia jaksanut tehdä meidän iloksemme. olemme paljon teille velkaa!

26
Yleistä läppää Apulannasta / Re: Tonin salaisuus.
« : Toukokuu 12, 2004, 05:44:01 ip »
Minusta tuo oli jotenkin kaunista, joskus joitain tuollaisia hulluja ajatuksia olen mielessäni kehitellyt, mutten vielä paperille asti saanut. Oma laatuista ajattelua jos sanoisin.

27
Soolot ja sivuprojektit / Re: Toni Wirtanen Undercover
« : Toukokuu 13, 2004, 09:20:01 ap »
Niin, kyllähän minä aina olen tonia arvostanut, mutta jossakin kulkee se raja. ja tämä herra on sen juuri ylittänyt. Ei kai siinä jos telkkarisarjan tekee, mutta jossakin on sen rajan kulettava, ei lääkäristä voida tehdä suutaria ihan parissa päivässä. En tiiä, mutta mun silmissä toni on tehnyt tuon ohjelman vain siksi että pääsisi näyttämään pärstäänsä enempi telkkarissa ja kehumaan itseään ja fanit odottavat jotain suurta ja ihmeellistä ja katsovat joka jakson sitä odotellen. En tiijä. Ehkä minä sitä tulen odottelemaan koko sarjan.

28
Soolot ja sivuprojektit / Re: Tiernapojat
« : Joulukuu 10, 2004, 09:16:48 ap »
huonoa informaatiota tuosta kyllä.  :-/ ei sanallakaan sanota että tulisiko tänä vuonna ja että millonka. Soitan kohta yle 1seen ja kysyn ja vaadin sitä niiltä. ei ne voi meitä pettää >:( (no eipä vissiin.)
Mutta hihkaiskaa HETI jos jostain saatte kaivettua päivämäärän että milloin tuo tulisi telkkarista.  :D

29
Soolot ja sivuprojektit / Re: Tiernapojat
« : Joulukuu 09, 2004, 06:57:46 ip »
Voih. minullekkin, minullekkin! ;D Mutta toivottavasti joku immeinen täällä hihkaisee kun tietää minä päivänä tuo pläjäys tulee, viime vuonna katoin sen ihan vahingossa ja se pelasti kyllä päivän. :D naureskelin sille monestimonesti. Pitänee lähtä kattelemaan tuota levyä tässä joskus.
*menee katsomaan nettisivuilta lupaakone meille tiernapoikkarnaa tänäkin vuonna*

30
Keikat / Re: Qstock
« : Helmikuu 09, 2005, 09:11:06 ap »
minäminäminä. mikäli olen kotosalla silloin. luultavastikkin olen. tai siis olisi parempi olla. :D

Sivuja: 1 [2] 3


Keskustele Apulannasta uudistuneella keskustelupalstalla!
Nyt voit kirjautua kätevästi omalla Facebook-tunnuksellasi sisään.

Copyright © 2021 urbankillah visuals. Kaikki oikeudet pidätetään.