KUSETUKSET

Apulanta tunnetaan myös aikamoisena kusettajana lehtijuttujen ja haastattelujen saralla. Aiheita on useita, mm. kuollut Timppa-basisti, Sipen suhde Hannele Laurilaan, Tonin kiihkeähkö iltan Nylon Beatien kanssa Hesperian saunaosastolla, ja niinpäin pois. Kaikki eivät ehkä ole menneet läpi suurelle yleisölle, mutta...

Alle on listattu ehkä parhaimpia Apis-kusetuksia kautta aikain...


"Meillä kaikilla oli unelma, ja me uskottiin itteemme. Paitsi Timppa, mutta se kuolikin melkee heti, kun se alkoi roikkumaan meidän kanssa. En mä siitä, kuule, haluu puhuu".

Sipe


"Sipe on Suomen pornokeisari. Se on ollut kovemmassa elokuvassa kuin Henry Saari. Se on kyllä tosi halpatuotantoa. Siinä on vaan kattovalo päällä ja patja keskellä lattiaa ja sellainen kuuskymppinen akka. Siinä on Apulannan musaakin".

Toni


"Oli nimittäin sellainen produktio alkukeväästä menneillään ja siinä oli sellaista kytkyä, että siinä oli Naikkarit mukana. Meitä oli minä ja Juustopäiden Hade ja Nylon Beatin tytöt ja siinä vietettiin iltaa Hotelli Hesperiassa bisneksen ohella. Hade siitä sitten lähti kotiin ja minä jäin. Voitte kyllä uskoa, että Hesperian saunaosastolla riitti hupia ja naurua, kun tyttöjen kanssa siinä porealtaassa naukkailtiin kossurussiania".

Toni


"Kaikkihan tietävät, että Spice Girls ei ole aina ollut tähti, ja niillä on kytkyjä Suomen suuntaan. 1993 Messilässä oli sellainen juhannustilaisuus, se ei ollu edes kunnon festari. Siellä selkeästi on Apulanta-yhtyeen kitaraa soittava solisti harrastanut lyhyen aikaa intiimiä tuttavuutta tämän Spice Girlsien Victorian kanssa. Tietenkin oltiin tenussa kuin pienet eläimet, mutta onhan sille mukava naureskella jälkeen päin, kun tytöt on MTV:ssä".

Toni (Soundissa 98)

Mikäli muistat muita legendaarisia vedätyksiä, niin lähetä se meille palaute-sivun kautta.

 Keskustele Apulannasta uudistuneella keskustelupalstalla!
Nyt voit kirjautua kätevästi omalla Facebook-tunnuksellasi sisään.

Copyright © 2024 urbankillah visuals. Kaikki oikeudet pidätetään.