TERVETULOA

Tervetuloa Apulanta.Net:iin!
Nämä ovat epäviralliset Apulanta-sivut, joten tätä kautta ei kannata lähettää kysymyksiä/terveisiä bändille. Näiltä sivuilta löydät perustietoa Apulannasta ja vähän jotakin muuta kuin muilta Apulanta-sivuilta. Sivuja ei ole pääasiassa tarkoitettu pelkästään Apulanta-diggareille, vaan keskustelupalstalta löytyy myös yleinen keskustelualue yleisille asioille ja ilmiöille. Kaikki uudet kehitysideat ja palautteet ovat aina tervetulleita osoitteeseen info@apulanta.net. Tai mikäli haluat voit käyttää myös palautelomaketta.

Tsekkaa myös Tuukan videoterveiset apulanta.net:in kävijöille!

UUTISIA

Levy-yhtiö "tauolle"

Kaikki Apulannan levyt julkaissut Levy-yhtiö jää ainakin vuoden kestävälle "tauolle". Tämä tarkoittaa sitä, että Apulanta jatkaa omin päin ja julkaisee mahdollisen tulevan levyn omakustanteena.

Levy-yhtiön sivulla mainitaan seuraavaa:
"Levy-yhtiö lähtee lomalle, palaten asemiin sopivan hetken tullen - ei kuitenkaan vuoden sisällä. Alkuvuodesta 2008 alkaen Levy-yhtiön yhtyeet ja artistit julkaisevat levynsä muita kanavia pitkin, joista tiedottavat tarkemmin itse parhaiten näkemänään ajankohtana. Nahan luonti ja uudet tuulet tuovat varmasti hyvää yhtiölle ja bändeille."

Soundi-lehti sai lisäksi haastattelun tilanteesta Toni Wirtaselta joka kommentoi asiaa seuraavasti:
"Eipähän tämä meidän tilanne muutu juuri mitenkään, tilanteesta ei löydy dramatiikkaa. Jatkamme toimintaa omakustannepohjalta ja käytämme hyväksemme vuosien mittaan saatua kokemusta."

Toni mainitsee haastattelussa myös tulevista julkaisuista hieman:
"Meillähän oli aluksi kunnianhimoisena ideana mennä studioon heti syksyn rundin päätteeksi. Soitannollisesti yhtye olisi varmasti ollut kovassa iskussa, mutta biisimateriaali ei olisi ollut kovinkaan vahvaa. Olemmekin nyt hylänneet kaikki aikataulut ja turhat kiirehtimiset. Työstämme nyt uutta materiaalia puhtaasti fiiliksen mukaan ja nauhoitamme juttuja joskus ensi vuoden aikana, mutta yhtään tämän enempää en uskalla aikatauluista sanoa. Ja sitä paitsi; jos yhtye tekee tyyliin kymmenettä studioalbumiaan niin olisihan se aivan älytöntä lähteä sössimään koko homma turhalla kiireellä."

Tilanne vaikuttaa siis ainakin Apulannan kannalta hyvältä. Ja tauko tekee yhtyeelle varmasti hyvää pitkästä aikaa. Apulanta.net toivottaa koko porukalle antoisaa lomaa!

» Keskutele aiheesta

23 Joulukuuta 2007, 12:06
Koneeseen kadonnut
Apulanta julkaisi vihdoin ja viimein kauan odotetun uuden sinkun Koneeseen kadonnut. Sinkku meni julkaisuviikollaan suoraan Suomen virallisen singlelistan ykköseksi. Sinkulta löytyy nimikkokappaleen lisäksi kappale "Likainen vesi" ja "Syntisten pelastaja" jonka sävelsi ja sanoitti Sipe Santapukki. Sinkulle on tehty myös erittäin hieno video, jonka voi bongata ainakin Voicelta. Uusi albumi julkaistaan 7. helmikuuta.
15 Joulukuuta 2006, 11:49
Armosta uusi sinkku
Apulanta julkaisee uuden Armo -ep:n 31.8. Sinkkubiisi valittiin apulanta.fi sivujen kävijä-äänestyksellä. B-puoliksi levylle saadaan kaksi uutta raitaa joista toinen on Sipen ja toinen Tonin käsialaa. Lisänä levyltä löytyy akustiset versiot kappaleista Syöpä ja Valon juuri.
15 Elokuuta 2005, 01:42
Kiila LP

Apulanta julkaisi rajoitetun 500 kappaleen painoksen vinyyliversion kultaa myyneestä Kiila-albumista. Valkoista vinyyliä saa hyvinvarustetuista levykaupoista sekä Levy-yhtiön nettikaupasta. Valkoisen vinyylin lisäksi kannet ovat vaaleat ja eroavt normaalista CD-versiosta. Lisänä levyn mukana tulevat myös lyriikat.

» Katso kuva
» Keskustele aiheesta

11 Heinäkuuta 2005, 06:18
Tuukka Temonen jättää Apulannan

Jo pitkään liikkuneet huhut Tuukka Temosen lähdöstä saivat vahvistuksen loppuviikosta. Tuukan päätös siirtyä urallaan eteenpäin ei varmaan tullut kenellekkään suurena yllätyksenä, sillä onhan miehellä ollut jo pitkään oma AV-alan yritys ja rutkasti TV-hommia. Lehdistötiedotteen mukaan Temonen jatkaa kuitenkin läheistä yhteistyötä Apulannan kanssa, ja on mm. suunnitellut 16.3. julkaistavan ”Kiila”-levyn kannet, sekä ohjaa ”Pahempi toistaan”-singlestä kuvattavan videon. Tuukka on myös mukana suunnittelemassa Kiila-levylle tehtävää nettisivustoa. Basson varteen Tuukan tilalle siirtyy Apulannan kiertuekitaristina toiminut Parta-Sami (Sami Lehtinen). Hän on myös soittanut tulevan Kiila-levyn basso-osuudet. Uutta kiertuekitaristia ei ainakaan Kiila-kiertueelle ole tulossa.

» Keskustele asiasta
» Lue lehdistötiedote

12 Helmikuuta 2005, 04:17
'Pudota' ennakkosoitossa YleX:llä

Apulannan sekä Tehosekoittimen tulevat sinkkubiisit voi nyt bongata YleX-kanavalta. Biisit eivät kaiketi ole virallisesti vielä kanavan soittolistalla, mutta ainakin aamu- ja iltapäivisin on niitä radiossa soiteltu jo.

Keskustele aiheesta »

28 Toukokuuta 2004, 12:01
Apulannalta EP
Apulanta julkaisee neljän biisin EP:n 16.6. 'Pudota'-ep:ltä löytyy neljä uutta biisiä, joista näillä näkymin ei yksikään päädy lokakuussa ilmestyvälle levylle.
7 Toukokuuta 2004, 10:36
Toni Wirtanen Undercover
Jo reilun puolen vuoden ajan on liikkunut huhuja Tonin omasta tv-ohjelmasta. Nyt huhuihin on saatu varmistus, sillä huhtikuussa 2004 alkaa Nelosella pyöriä 12-osainen Toni Wirtanen Undercover -sarja. Tonin mukaan sarjassa ihmiset (lähinnä kai julkkikset) paljastavat itsestään puolia, joita emme uskoneet heissä olevankaan. Tonin sanoin luvassa on siis paljastuksia, hämmentäviä tilanteita, spontaania naurua ja itkua sekä kameroiden edessä murtuvia ihmisiä.
24 Lokakuuta 2003, 04:12
Toni peliarvostelijana
Tonin voi vaihteeksi spotata telkkarista. Toni Wirtanen on Nelosen uuden Play-ohjelman vieraana 20.9.2003 klo 14:35. Tonihan tunnetaan roolipelien ystävänä, joten ohjelmassa hän kertoo mielipiteitään pelistä nimeltä Knights of the Old Republic.
16 Syyskuuta 2003, 12:18
Toni pitää taidenäyttelyn
Tonilta ei projektit lopu kesken. Näyttelemistä kokeillut ja tv-sarjan musiikin säveltänyt monilahjakkuus on maalannut viitisen vuotta. Nyt kuvataiteilija Wirtanen asettaa parikymmentä työtään esille näyttelyssä, jonka avajaiset ovat syyskuun alussa Helsingin Makasiineilla. Median tukahduttama ihminen -näyttelyssä on sekä maalauksia että erilaisia installaatioita.

"En ole käynyt taidekoulua, mutta taiteen takana oleva ajatus on tärkein, kuten myös se, millaisen reaktion se synnyttää", Toni kertoo.

24 Elokuuta 2003, 05:17
Toni katuväkivaltaa vastaan
Helsingin Juhlaviikot järjestää nuorisolle suunnatun Asfaltti -tapahtuman 5-6. syyskuuta. Tapahtuman ideana on herättää ja lisätä tietoisuutta nuorten keskuudessa vallitsevasta katuväkivallasta.

Tapahtumaa tukevana elementtinä julkaistaan Asvaltti - single, jonka ovat yhteistyössä tehneet Toni Wirtanen, Flegmaatikkojen räpäyttäjä Leijonanmieli sekä Skillsterssin DJ Infekto, joka nykyisin vaikuttaa myös Bomfunk MC'sissä.

22 Elokuuta 2003, 06:32
Kaisaniemi POP

Tänään klo14.00 TV1:sellä taltiointi eilisestä Kaisaniemi POP -tapahtumasta, jossa myös Apulanta soitti.

Hieman esimakua tapahtumasta voi katsoa Keikka-albumista, jonne lisäsin muutamia kuvia eiliseltä.

8 Kesäkuuta 2003, 11:58
Sipe telkkarissa

Apulannan Sipe, eli maailman mukavin mies, saapuu lauantaina klo 14.00 SubTV:n Mehuhetken sohvaa kansoittamaan! Sipe yrittää tuoda käsikynkässään myös Tonin, mutta nähtäväksi jää saadaanko akustista laulantaa laisinkaan vai onko miehellä muita kiireitä.

Lisäinfoo www.mehuhetki.tk

6 Kesäkuuta 2003, 06:50
Keikkaraportit

Lisäilin kauan kaivattuja kuvia Transworld Snowboarding julkistuskeikalta. Seuraavan päivän normaalin Apulanta-keikan kuvat olen varmaan onnistunut hävittämään jonnekkin koska, niitä ei tunnu löytyvän mistään. Jos jollakin saattuu olemaan kuvia keikalta, niin niitä saisi kyllä lähettää tänne sivuille.

Muutenkin jos teillä olisi vanhoja kuvia tai keikka-arvosteluja, niin laittakaapa tulemaan.

11 Toukokuuta 2003, 12:06
Apulanta e-kortit!
Apulanta.netin käyttäjillä on nyt mahdollisuus lähettää ystävilleen Apulanta aiheisia e-kortteja. Tsekkaa kortit ja ohjeet täältä ja ilahduta frendiäs kortilla! Lisää kortteja tulossa myöhemmin.
21 Marraskuuta 2002, 09:31
Nosturin 3 keikkaa - raportit

Tour -osioon on nyt lisätty eksklusiiviset raportit kaikilta kolmelta Apulannan keikalta (Transworld Snowboarding, akustinen ja nosturi). Messissä myös kuvia ja videoklippejä!

Tsekkaa raportit täältä!

11 Marraskuuta 2002, 01:00
Tonia taas telkkarissa
Uuden 'Hiekka' -levyn johdosta Tonia nähdään taas televisiossa. Tällä kertaa Wirtasta nähdään MTV3:sella hänen omassa lempiohjelmassaan TV Chatissä! Joten kaikki valvomaan ti-ke yönä 12.11.
17 Lokakuuta 2002, 08:43
Toni televisiossa
Toni Wirtanen vierailee 7.10 Mirja Pyykön keskusteluohjelmassa TV1:sellä!
5 Lokakuuta 2002, 08:21
Apulannalle Heinola-mitali
Elokuun alussa Apulannalle myönnettiin korkea kunnianosoitus Heinolan kaupungin taholta. Apulanta sai kaupungilta Heinola-mitallin joka on perinteisesti annettu henkilöille jotka ovat tehneet Heinolaa positiivisella tavalla tunnetuksi. Mitalia ei olisi voitu antaa bändille vielä viime vuonna, niinpä Heinola-mitalin myöntämisen sääntöjä muutettiin ja AL palkittiin.
18 Elokuuta 2002, 12:51
Apulanan fanikeikka Semifinaalissa
Hengissä ollaan, mutta pakko sanoa että 2.4 Semifinaalissa pidetty fanikeikka oli aika rankka kokemus pitkästä aikaa. Asiaan vaikutti toki monet seikat, mutta Apiksen veto ei sekään kyllä hävinnyt muulle toiminalle yhtään! Tietty olisi ollut mukava jos mukaan olisi mahtunut edes pari harvinaisempaa b-puolta tai vaikka jotain muuta vähän spesiaalimpaa. Keikan alussa soi mm. Tehosekoittimen englanninkielinen levy parikin kertaa läpi. Se oli aika spessua, niin ehkä Apulantakin olisi voinut tarjota jotain vastaavaa myös. Joka tapauksessa keikasta jäi perkeleen hyvä fiilis moneltakin osin. Kuvia sun muuta lisäraporttia löytyy varmasti näiltä sivuilta, mikäli saan kuvat kehitettyä.
4 Huhtikuuta 2002, 09:03
Lähetä uutisvinkki!

V-BAROMETRI

Tulokset

Sylettääkö?
46%
35%
19%

VIIMEISIMMÄT PÄIVITYKSET

01. 07. 2017
Ulkoasu uusittu ja sivusto muutettu toimivaksi paremmin myös mobiililaitteilla.

06. 09. 2014
Uuden kirjan kunniaksi vanhoja lehtiartikkeleita lisätty arkistojen kätköistä.

04.08. 2007
Eikä vielä ole edes ilta -albumin tiedot lisätty.

17.02. 2007
Koneeseen kadonnut sinkun tiedot lisätty + lisätietoja lisätty muihin julkaisuihin.

27.11. 2005
Ulkoasu ja keskustelupalsta päivitetty. Lue lisää...

04.09. 2005
Armon tiedot lisätty + lisätietoja lisätty muihin julkaisuihin.

08.05. 2005
Kiilan tiedot lisätty + sivuston koodia paranneltu.

17.04. 2005
Keikkakalenteri päivitetty + Aapo Hellmanin Pakkahuoneen keikka-arvostelu lisätty sivuille.

27.02. 2005
Pahempi toistaan sinkun tiedot lisätty sivuille.

24. 12. 2004
Joulun kunniaksi lisätty sivuille muutamia kuvia viime kesän Myötätuulirockista.

22. 10. 2004
Julkaisut -osio päivitetty kokonaisuudessaan.

16. 06. 2004
Pudota EP ja sen lyriikat lisätty sivuille.

11. 05. 2004
Oman kuvan lisäysmahdollisuus lisätty keskustelupalstalle.

02. 03. 2004
Keikkakalenteri päivitetty.

10. 01. 2004
Rakennetta muutettu hieman + uusia sektioita avattu.

13. 12. 2003
Promot päivitetty.

21. 11. 2003
Julkaisuista albumit-osio järjestetty uudelleen ja Singlet 98-03 tiedot lisätty.

29. 10. 2003
Sivukoodia viilattu paremmaksi. Nelos-version selaimilla on kohta turha vaivautua tänne. :)

06. 10. 2003
Lehtiartikkeleita lisätty.

13. 09. 2003
Uusia e-kortteja ja muita pikku päivityksiä.

16. 06. 2003
Keikkakuvia lisätty

12. 04. 2003
Viper Spank:in tietoja lisätty julkaisuihin.

11. 02. 2003
Downloads-osiota päivitetty.

17. 01. 2003
jumala-sinkun tiedot lisätty ja säädetty vähä sitä sun tätä.

03. 01. 2003
Julkaisuihin lisätty erillinen promo-osio.

17. 11. 2002
Apulanta.net e-kortti palvelu avattu!

08. 11. 2002
Hiekka-levyn kaikki tiedot lisätty sivuille.

01. 11. 2002
Hiekka-sinkun kaikki tiedot lisätty sivuille.

01. 09. 2002
Englannin kielisen levyn tiedot lisätty pitkäsoittoihin.

05. 03. 2002
Sivujen pitäisi nyt myös toimia Netscapella. Edistystä sinällään ;)Keskustele Apulannasta uudistuneella keskustelupalstalla!
Nyt voit kirjautua kätevästi omalla Facebook-tunnuksellasi sisään.

Copyright © 2024 urbankillah visuals. Kaikki oikeudet pidätetään.